Philips
Huishoudelijke artikelen
Koken

Keukenapparaten

Airfryer, Soupmaker, grills en meer

 

Airfryer


Met de Airfryer frituurt u op een gezondere manier, namelijk met lucht! Frietjes bevatten tot 80% minder vet en ook snacks zijn geschikt voor de Airfryer. De Airfryer is daarnaast gemakkelijk schoon te maken en veroorzaakt geen nare luchtjes.

Grill

 

Houd een barbecue op een zonnige of regenachtige dag. Onze elektrische grills bereiken snel de ideale temperatuur; met een constante hitteregeling maakt u snel die groenten, burgers en vis met die lekkere grillsmaak.

 


 

SoupMaker

 

Met onze SoupMaker maakt u gemakkelijker soep dan ooit. Maak de lekkerste boeren of gladde soepen zonder te roeren, dat doet de SoupMaker namelijk voor u. Naast soepen kunt u ook verse smoothies of compotes maken in de SoupMaker.

Broodrooster

 

Deze broodroosters kunnen veel meer aan dan alleen gesneden brood. Maak er een smaakvolle ochtend van. Alles kan: pitabrood, broodjes of gewoon geroosterd brood!

Broodbakmachine

 

U stapt nooit meer een bakker binnen: met onze broodmachines maakt u stokbrood, ciabatta, rozijnenbrood, pizzadeeg, taartjes, tarwebrood, roggebrood of witbrood...

Stomer

 

Dankzij de stomers van Philips blijven belangrijke mineralen en voedingsstoffen behouden en gaan natuurlijke smaken niet verloren. Serveer vanaf nu extra gezonde en lekkere gerechten.

Uitgelicht: Philips Airfryer
Gezonder frituren met lucht


Frituurt u zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herkent u de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken,... De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituurt u veel gezonder, namelijk... met lucht! Frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet dan frietjes uit een normale friteuse én… ze smaken overheerlijk! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken (bijvoorbeeld in de vaatwasser) en veroorzaakt deze geen nare geurtjes.

€ 274,99*

*Aanbevolen verkooprijs

Voedselbereiding

Waterkokers en theezetters

Recepten van The Philips Chef


Biefstuk Teriyaki

 
Bekijk het recept


Gegrilde varkenshaas met aardappel en sperziebonen

Bekijk het recept


Tomaten-groentesoep


Bekijk het recept

The Philips Chef

 

The Philips Chef houdt zich bezig met allerlei recepten die je kunt bereiden met Philips keukenapparatuur, zoals de Airfryer, SoupMaker of keukenmachine. Neem een kijkje in zijn keuken!

 

Lees meer

Airfryer App

 

Met meer dan 200 recepten inspireert de Philips Airfryer app thuiskoks om elke dag een heerlijke, gezondere maaltijd te bereiden.

 

Download nu de app voor iOS of Android.