Instellingen voor 'Memo'

Voor elk koffierecept kun je de sterkte naar smaak aanpassen en het formaat kop instellen met de functie 'Memo’.

Houd de gewenste knop ingedrukt totdat je het pictogram 'Memo’ op het display ziet. De machine wordt vervolgens in de programmeerstand gezet en begint de geselecteerde koffie te zetten. Stop het proces door op de knop 'OK’ of de te programmeren knop te drukken, al naargelang het model van je espressomachine.