0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Pasta met kip en nectarine

    Maak verse pasta in slechts 10 minuten met de Pastamachine. Nu heb je dus ook tijd genoeg om meer kleur of zelfs smaak aan je gerecht toe te voegen. Maak bijvoorbeeld pasta met kerriepoeder of tomatenpuree. De kerrie past perfect bij de kip en nectarines.

    Porties 5, Bereidingstijd: 0-30 m
    0-30 minuten
    Pasta- noedelmaker
    Voor iedereen
    Hoofdgerechten
    Pasta, noedels of rijst
    Bloem
    Gevogelte

    Ingrediënten

    • 2x 250 gram Semola bloem
    • 100 ml vocht (1 eidooier, tomatenpuree en water)
    • 100 ml water met ½ eetlepel kerriepoeder
    • 500 gram kipfilet
    • 2 eetlepels olie
    • 1 rode peper
    • 1 eetlepel honing
    • 3 nectarines
    • 1 gele ui
    • 2 takjes basilicum

    Bereiding

    • Maak eerst de rode pasta door het Semola bloem in de Pastamachine te doen. Voeg hier de tomatenpuree, water en de eidooier aan toe. Laat de machine draaien en houd de rode pasta apart. Maak daarna de gele pasta op dezelfde manier, maar dan door water met kerriepoeder toe te voegen. Kook de pasta beetgaar in enkele minuten.
    • Bak nu de kipfilet mooi krokant met een klein beetje olie en breng op smaak met zout en peper.
    • Snipper de ui, ontdoe de nectarine van de pitten en snijd in plakjes. Snijd de rode peper door midden en ontdoe deze van de zaadjes en snijd vervolgens fijn.
    • Bak de nectarines kort met de ui en de gesneden rode peper aan en voeg dan de pasta toe in de pan.
    • Breng het geheel op smaak met de honing, basilicum, peper en zout. Dien de pasta op met de kip.
    • Eet smakelijk!
    • Tip van de Chef: In de Pastamachine kun je ook glutenvrije pasta maken. Vervang het Semola bloem door maismeel en voeg per 250 gram meel 5 gram Xantaangom toe.
    Pasta met kip met en nectarine

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.