Suppliers

De missie van Philips op het gebied van voorraadbeheer is het creëren van meerwaarde door te profiteren van de mogelijkheden van One Philips en de transactionele inkoopfunctie om te zetten in strategisch voorraadbeheer. Door op belangrijke gebieden gebruik te maken van de uitgaven en resources en door als One Philips onderhandelingen te voeren, kunnen wij producten sneller introduceren voor lagere totale eigendomskosten en met een betere kwaliteit.

Door steeds snellere innovaties werken we ook nauw samen met onze leveranciers. We betrekken onze leveranciers al vroeg in de productontwikkeling, zodat wij kunnen blijven vernieuwen en aan de verwachtingen van de klant voldoen. Waar mogelijk ontwikkelen wij standaardoplossingen voor een betere waardevastheid en om de totale levensduurkosten voor onze producten te verlagen. Om dit effectief te kunnen doen, houden wij onze kernleveranciers continu tegen het licht en onderhouden wij nauwe banden met onze strategische leveranciers.

Informatie voor leveranciers

Informatie voor leveranciers

Onze transformatie naar Supply Management is een belangrijke factor bij het waarmaken van onze beloften aan onze klanten. Aangezien de snelheid van innovatie toeneemt en levertijden korter worden, zijn sterkere banden met onze leveranciers van essentieel belang.

Hulpmiddelen voor leveranciers

Hulpmiddelen voor leveranciers

Onze hulpmiddelen voor leveranciers maken onze samenwerking gemakkelijker. Ze zijn gebaseerd op gestandaardiseerde en op elkaar afgestemde supply management-processen, die de leveranciers één punt van toegang bieden voor contact met Philips. Ze verbeteren de transparantie, de communicatie, de besluitvorming, en het supplier relationship management.

Duurzaamheid bij leveranciers

Duurzaamheid bij leveranciers

Philips heeft de vaste wil duurzaamheid te integreren in elk aspect van onze wereldwijde organisatie en toevoerketen. We zijn mening dat, willen wij een daadwerkelijk duurzame onderneming worden, het noodzakelijk is dat onze leveranciers zich op dit punt bij ons aansluiten, op basis van een gezamenlijke set van waarden en principes.