Healthcare in een notendop

Onze visie als wereldwijd marktleider op het gebied van gezondheidszorg is dat de patiënt centraal staat bij alles wat we doen. Door naar nieuwe oplossingen te zoeken die de zorg wereldwijd verbeteren en uitbreiden, spannen we ons in om de ideale ervaring te creëren voor alle patiënten, zowel jong als oud.

De toekomst van de gezondheidszorg vormgeven

We maken optimaal gebruik van de kracht van klinische informatie door artsen en zorgverleners op één plek real-time informatie te verschaffen - ongeacht modaliteiten, tijdzones en technologieën - zodat ze sneller en beter beslissingen kunnen nemen en efficiënter kunnen werken.

 

We richten ons op het leveren van de meest technologisch geavanceerde producten en oplossingen en helpen zo artsen de meest voorkomende ziekten te diagnosticeren en behandelen.

 

We maken de zorg toegankelijker door nieuwe mobiele technologieën en technologieën voor toegang op afstand te promoten en door nieuwe protocollen op te stellen die tot een efficiënter en productiever zorgstelsel kunnen leiden.

 

Deze geëngageerdheid is de drijvende kracht achter ons onderzoek en onze investeringen in veelbelovende nieuwe benaderingen van radiologie, cardiologie, oncologie, beslissingsondersteuning, zorg thuis, ademhalingsziekten en andere essentiële gebieden van de gezondheidszorg.

Businesses_healthcare_highlights_1_180x90.jpg

Progressieve gezondheidszorg stimuleren

Door innovatie op het gebied van live-beeldbegeleidingstechnologie maakt Philips minimaal invasieve procedures mogelijk die voorheen niet mogelijk waren. Dit biedt tal van nieuwe manieren om ziekten en aandoeningen te behandelen en de kwaliteit van leven voor miljoenen mensen wereldwijd te verbeteren. Dankzij een unieke en intuïtieve combinatie van interventionele röntgen- en echocardiografietechnologie maakt EchoNavigator het behandelen van chronische hartkwalen efficiënter en eenvoudiger.

Businesses_healthcare_highlights_2_180x90.jpg

Essentiële zorgverlening transformeren

Philips werkt nauw samen met diverse partijen uit de gezondheidszorg om de kwaliteit, kosten en toegang tot zorg voor patiëntengroepen te verbeteren. Het ICCA-systeem (IntelliSpace Critical Care and Anesthesia) is een geavanceerde besluitondersteunings- en documentatieoplossing die dankzij interoperabiliteit patiëntgegevens transformeert in informatie waarop acties kunnen worden gebaseerd en automatisch gegevens overbrengt naar elektronische medische patiëntendossiers.

Businesses_healthcare_highlights_3_180x90.jpg

Innovatieve en betaalbare zorg vergemakkelijken

Philips en Georgia Regents Medical Center (GRMC) hebben een samenwerkingsverband met een looptijd van 15 jaar aangekondigd om een steeds patiëntgerichtere benadering van zorg mogelijk te maken en in te spelen op actuele en toekomstige klinische, operationele en apparatuurbehoeften van GRMC op verschillende locaties. Dit vernieuwende bedrijfsmodel is ontwikkeld om betere resultaten voor patiënten te realiseren en kosten te besparen dankzij nieuwe technologieën, operationele planning, ondersteuning en adviesdiensten.

Trends op het gebied van gezondheidszorg

- Mensen leven langer. De keerzijde is dat steeds meer mensen chronische ziekten en aandoeningen krijgen

 

- De exponentieel stijgende kosten van de gezondheidszorg voor de steeds ouder wordende wereldbevolking vormen een belangrijke maatschappelijke uitdaging

 

- De vraag naar zorgverlening neemt wereldwijd toe, wat een enorme druk legt op gezondheidszorgstelsels, overheden en zorgverleners die veelal een tekort aan middelen hebben

 

- Het veranderingstempo neemt toe: de technologische vooruitgang verandert de manier waarop patiëntenzorg door het ziekenhuis, thuis of waar dan ook tussen beide punten wordt geleverd

 
Belangrijkste bedrijfsonderdelen

- Beeldvormingssystemen

- Zorgoplossingen voor thuis

- Patiëntenzorg en klinische informatie (PCCI)

- Klantenservice

- Thuisverzorgingsoplossingen gekoppeld aan ziekenhuis

- Transformatieservices voor de gezondheidszorg

- Ga naar de website van Healthcare

 
 
Verwante koppelingen