125 jaar
innovatie


Wij geloven dat er altijd een manier is om het leven beter te maken. En we zijn ervan overtuigd dat we dit kunnen bereiken door innovatie. Innovatie die het leven van mensen helpt verbeteren. Dit is onze missie.

 

Countdown
Van 15 mei 1891 tot 15 mei 2016

0
Day Days
0
Hour Hours
0
Minute Minutes
0
Second Seconds

Uitgelichte  gebeurtenissen

Artikelen

Events planning

Het Philips museum is gevestigd op de historische locatie waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste gloeilamp heeft geproduceerd.  

 

Ter ere van 125 jaar Philips opent het Philips Museum op zaterdag 14 mei haar nieuwe, digitale ‘Innovation and you’ experience. Ontdek hier zelf, jong of oud, de toekomst van technologie en innovatie. Ervaar zelf hoe Philips innovaties biedt die waardevol zijn voor jou.

 

Gratis entree op 14 en 15 mei. Open van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.philips-museum.com

 

Lees meerSluiten

Het veld van het Philips Stadion, dat normaal gesproken het toneel van topwedstrijden uit Eredivisie en Champions League is, zal op zaterdag 14 mei, voor iedereen toegankelijk zijn. PSV daagt jong en oud uit om op verschillende manieren met ‘voetbal’ aan de slag te gaan.

 

Schiet jij een penalty achter een van de PSV-keepers? Test jij je conditie in het innovatieve PSV FieldLab waar ze precies kunnen zien hoeveel je gelopen hebt? Of grijp je de kans om kennis te maken met walking football? Naast echt meedoen kun je ook een kijkje nemen bij de Frits Philips vitrine, op de promenade van het Philips Stadion.

 

Bezoek het Philips Stadion aan de Frederiklaan op 14 mei tussen 10.00 en 17.00 uur.

Gratis toegankelijk.

 

Lees meerSluiten

Maar liefst twaalf organisaties uit de Eindhovense cultuurwereld zetten hun kennis en talent in voor een inspirerend programma in het Klokgebouw op Strijp-S.

 

’s Middags wordt er gestart met een veelzijdig programma met voor elk wat wils, ’s avonds start een programma bestaande uit muziek, performances en presentaties om vervolgens om 12.00 uur over te gaan in een nachtprogramma tot 4.00 uur waarbij verschillende dj’s acte de présence zullen geven. Aan het programma wordt nog hard gewerkt, zo gauw meer bekend is wordt dat hier bekend gemaakt.

 

Lees meerSluiten

Zit uitvinden in onze genen? Ontdek op zondag 15 mei de laatste innovaties in het ‘ruimteship’ van Eindhoven: het Evoluon. Bereid je voor op een afwisselend programma met shows, demonstraties en uitvindingen. Je kunt zelf uitvinden op een echte uitvindersplaza.

 

De nieuwste technieken en laatste innovaties komen hier aan de orde. Tientallen kleine en grote bedrijven uit de regio Eindhoven delen hun blik op de toekomst. Op het podium staan bekende Nederlanders die met Philips experts onder andere de nieuwste innovaties voor onze gezondheid live gaan testen!

 

Bezoek het Evoluon op zondag 15 mei tussen 11.00 en 17.00 uur.

Gratis toegankelijk.

 

 

Lees meerSluiten

Philips
Museum

‘Innovation and you’ experience

 

Op 14 mei start Philips in het Philips museum in het centrum van Eindhoven een nieuwe, speciale experience over het heden en de toekomst van ons bedrijf. Daarin laat Philips jou beleven welke innovatieve oplossingen je in de toekomst van Philips kunt verwachten, hoe Philips het leven van mensen zal blijven verbeteren.

Van en voor de Eindhovenaar

 

Het programma van het weekend is er één voor maar ook van de Eindhovenaren. Daarom nodigt de Gemeente Eindhoven iedereen uit een passende activiteit voor 'Philips 125 viert de toekomst' te bedenken. Wil je een activiteit delen? Mail dan naar: philips125@eindhoven.nl.

Facebook

Twitter