Philips maakt IPL ontharen bereikbaar voor nog meer vrouwen


Compacte Lumea Comfort voorkomt teruggroei van haartjes voor een blijvend gladde huid

maart 17, 2014

Eindhoven – De serie Philips-producten met IPL-technologie (Intense Pulsed Light) wordt uitgebreid met de nieuwe Lumea Comfort, een compact en licht product voor een langdurig onthaarde en gladde huid. Met de Lumea Comfort bouwt Philips voort op het succes van de bestaande Lumea-producten en wordt deze populaire technologie, met professionele resultaten, voor een betaalbare prijs beschikbaar voor nog meer vrouwen ,

 

“Het gevoel van vrijheid dat samenhangt met een natuurlijk gladde en onthaarde huid is voor vrouwen erg belangrijk en bij Philips hebben we dat goed begrepen. De Lumea-serie van Philips speelt al geruime tijd een leidende rol als het gaat om het voorkomen van teruggroei van haartjes. Dankzij de introductie van de Lumea Comfort kunnen we vrouwen nu een nog ruimere  keuze bieden inelegante, gebruiksvriendelijke en zeer effectieve IPL-producten die tegemoetkomen aan persoonlijke voorkeuren ten aanzien van snelheid en vormgeving”, aldus Caroline Besuijen, Marketing manager bij Philips.


100.000 lichtpulsen voor een zijdezachte huid
Philips hoopt met het nieuwe compacte model meer vrouwen te helpen om langer te genieten van een perfect onthaarde huid, zonder stoppeltjes. Ook zijn hiervoor geen afspraken bij de schoonheidsalon meer nodig . “Ons streven is om innovatie te gebruiken om vrouwen steeds weer de best mogelijke beautyproducten te kunnen bieden”, vervolgt Caroline Besuijen. “Bovendien is de Lumea Comfort niet alleen zeer betaalbaar, dit product levert ook uitstekende resultaten en gaat gegarandeerd meer dan 100.000 lichtpulsen mee.”

 

Ontworpen voor de behoeften van vrouwen
De technisch specialisten van Philips hebben voor de Lumea-serie nauw samengewerkt met huidexperts en dermatologen om de IPL-technologie (Intense Pulsed Light) geschikt te maken voor veilig, effectief en eenvoudig gebruik door de consument. IPL is een innovatieve en geavanceerde ontharingsmethode op basis van licht, die oorspronkelijk alleen beschikbaar was in professionele salons. Alle producten, van het topmodel Philips Lumea Precision Plus tot de nieuwe en compacte Philips Lumea Comfort, bieden vrouwen een effectieve, snelle en eenvoudige manier om zelf te zorgen voor een langdurig gladde huid.


De Philips Lumea Comfort in de praktijk

  • De Philips Lumea-serie biedt een IPL-technologie voor thuisgebruik die wereldwijd toonaangevend is. Het teruggroeien van haartjes wordt voorkomen, waardoor de huid maandenlang glad blijft.
  • De Philips Lumea Comfort is het kleinste en lichtste Lumea-model en heeft een praktische vormgeving, waardoor het apparaat goed in de hand ligt.
  • De Lumea Comfort is geschikt voor zowel gezicht als lichaam en behandelt per keer een oppervlak van 2,7 cm².
  • De functie Skin Color Sensor stelt als extra voorzorgsmaatregel de huidskleur van de gebruiker vast en past de werking daaraan aan.
  • Er zijn vijf lichtenergieniveaus om de werking optimaal te kunnen aanpassen aan de gebruikster
  • De Slide & Flash-technologie zorgt voor extra gebruiksgemak.
  • Ingebouwd UV-filter beschermt de huid tegen blootstelling aan UV-licht.

 

De Philips Lumea Comfort is vanaf maart 2014 verkrijgbaar voor € 229,00 (adviesprijs).
Meer informatie over Philips Lumea ontharingsproducten en IPL technologie.

De nieuwe Lumea Comfort

De nieuwe Lumea Comfort

Het topmodel Lumea Precision Plus

Het topmodel Lumea Precision Plus

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Saskia Maas
Senior Manager Public Relations, Philips Consumer Lifestyle
E-mail: saskia.maas@philips.com  
Tel: +31 (0)6 53408194

.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips – met in 2013 een omzet van EUR 23.3 miljard – wereldwijd circa 115.000 werknemers in dienst, met verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft leiderschapsposities op het gebied van de cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen; daarnaast op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.