SensoTouch 3D Gold Edition


Het musthave scheerapparaat gehuld in 24-karaats goud

december 11, 2013

Eindhoven – Het meest geavanceerde scheerapparaat SensoTouch van Philips dat door meer dan 10 miljoen mannen wereldwijd dagelijks wordt gebruikt, wordt deze feestmaand in het goud gehuld. De Philips SensoTouch 3D Gold Edition verschijnt in een exclusieve limited edition van 32 stuks wereldwijd,  is handgemaakt en is gehuld in 24-karaats goud voor de meest exclusieve scheerervaring.

 

Collectors item
Dit handgemaakte collectors item garandeert de toonaangevende technologie en de high-end prestaties van de traditionele SensoTouch collectie. Het design is verrassend en exclusief. Het handvat is gehuld in 24-karaats goud en met de hand vervaardigd. 

 

Een oplossing voor elk gezicht
De zeer populaire Philips SensoTouch 3D werd ontworpen om mannen de ultieme scheerervaring te geven. Het GyroFlex 3D-systeem bestaat uit drie dynamische onderdelen die onafhankelijk van elkaar bewegen, om op zeer effectieve wijze de natuurlijke contouren van het gelaat te volgen en huidirritatie te voorkomen. De gepatenteerde UltraTrack scheerhoofden vangen elke haar in slechts enkele bewegingen met drie gespecialiseerde scheerpaden, terwijl het gepatenteerde Super Lift & Cut-systeem met dubbele mesjes voorzichtig de haren optilt om ze net onder het huidoppervlak weg te scheren met als resultaat een supergladde huid.

 

De Philips Aquatec-afdichting in SensoTouch 3D biedt een comfortabele dry shave of een verfrissende wet shave met scheerschuim of scheergel. In samenspel met het speciale lage-wrijving SkinGlide scheeroppervlakte, is het product ontworpen om soepel langs de huid te glijden voor een ultiem glad scheerresultaat en de huid perfect te verzorgen.

Een volledig opgeladen accu staat garant voor 17 dagen scheren ofwel 50 minuten scheertijd.

 

Exclusief
Philips SensoTouch Gold (RQ1297/23) is vanaf medio december exclusief verkrijgbaar bij Zazare Diamonds (Weteringschans 89 Amsterdam) en op Amsterdam Schiphol Airport (achter de douane). Adviesprijs €999,-. Voor meer infomatie www.philips.nl.  

SensoTouch 3D Gold Edition

SensoTouch 3D Gold Edition

SensoTouch 3D Gold Edition

SensoTouch 3D Gold Edition

SensoTouch 3D Gold Edition

SensoTouch 3D Gold Edition

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anne-Marie Sleurink
Public Relations Philips Consumer Lifestyle Nederland
Tel: +31 6 113 86 182
E-mail: anne-marie.sleurink@philips.com

.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips – met in 2012 een omzet van EUR 24.8 miljard – wereldwijd circa 114.000 werknemers in dienst, met verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft leiderschapsposities op het gebied van de cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen; daarnaast op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum 

.