Philips publiceert Jaaroverzicht 2012

februari 25, 2013

Amsterdam – Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHIA) publiceert vandaag zijn Jaaroverzicht 2012 en verwacht later vandaag in de Verenigde Staten het ‘Form 20-F’ voor 2012 in te dienen bij de US Securities and Exchange Commission (www.sec.gov).


Philips heeft tevens de agenda bekendgemaakt voor de algemene vergadering van aandeelhouders, die dit jaar plaatsvindt in Hotel Okura Amsterdam op vrijdag 3 mei 2013 vanaf 14.00 uur MET.


Aandeelhouders en andere belangstellenden kunnen het Jaaroverzicht 2012 downloaden via deze link.

 

De agenda voor de algemene vergadering van aandeelhouders is beschikbaar via deze link.

 

Links jaaroverzicht 2012

 

English Annual Report 2012   

Mandarin Annual Report 2012 

Download Full English Annual Report 2012

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Steve Klink
Philips Corporate Communications
Tel: +31 6 1088 8824
E-mail: steve.klink@philips.com
 

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips – met in 2012 een omzet van EUR 24.8 miljard – wereldwijd circa 118.000 werknemers in dienst, met verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft leiderschapsposities op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede op het gebied van scheerapparaten en haartrimmers, home & portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.
 

.