Philips introduceert de PerfectCare Aqua-stoomgenerator met OptimalTemp-technologie – één perfecte temperatuurinstelling voor alle soorten stof

november 27, 2012

Eindhoven, Nederland – Philips introduceert de PerfectCare Aqua-stoomgenerator met OptimalTemp-technologie. Voor het eerst in de geschiedenis is er hierdoor geen temperatuurknop meer, waardoor u moeiteloos door uw strijkstapel gaat zonder de temperatuurinstelling te hoeven aanpassen of bang te zijn dat uw kleding schade oploopt.
De PerfectCare Aqua is ontwikkeld om drukke gezinnen te helpen zo snel mogelijk een grote stapel strijkgoed weg te werken en heeft een extra groot ingebouwd waterreservoir voor 2,2 liter water, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het steeds vullen van het reservoir. De PerfectCare Aqua is het nieuwste product in de PerfectCare-familie. Philips maakt hiermee innovatieve technologie beschikbaar en toepasbaar voor consumenten, zodat ze gemakkelijker en sneller goed kunnen strijken.


Extra groot waterreservoir


Dankzij het transparante, geïntegreerde en extra grote waterreservoir is de PerfectCare Aqua sneller en handiger dan andere stoomgeneratoren. U kunt in minder tijd meer kleding strijken zonder constant water te hoeven bijvullen, zodat u meer tijd hebt om andere dingen te doen. Bovendien kunt u door de doorzichtigheid van het reservoir eenvoudig zelf bepalen wanneer u het water wilt bijvullen.


Eén instelling voor alle soorten stof
U hoeft geen kostbare vrije tijd meer te besteden aan het sorteren van kleding op materiaalsoort, aangezien Philips de perfecte combinatie van temperatuur en stoom heeft gevonden, die geschikt is voor alle soorten stof. Voor het eerst in de geschiedenis is er nu – dankzij de OptimalTemp-technologie – geen temperatuurknop meer, waardoor u moeiteloos door uw strijkstapel gaat zonder de temperatuurinstelling te hoeven aanpassen of bang te zijn dat uw kleding schade oploopt.

De PerfectCare Aqua biedt perfect gebruiksgemak en de ultieme veiligheid, terwijl u zonder nadenken van katoen naar wol en van kasjmier naar zijde gaat. Het apparaat combineert een revolutionaire cyclonische stoomkamer, waaruit stoom vrijkomt onder een constant hoge druk (terwijl andere stoomgeneratoren kunnen lekken of weinig tot geen stoom produceren), met een slimme regelprocessor. De PerfectCare Aqua houdt de zoolplaat hiermee op een constante, veilige temperatuur. Zelfs als u het strijkijzer tot vijf minuten op een kledingstuk laat staan, is er geen kans op brandvlekken of andere strijksporen.


De Philips PerfectCare Aqua behoort tot een nieuwe reeks oplossingen voor kledingverzorging van Philips, die zijn ontwikkeld om een snellere, efficiëntere, betere strijkervaring te bieden. Hiertoe behoren ook de PerfectCare- en PerfectCare Silence-stoomgeneratoren, het PerfectCare Xpress-strijkijzer met stoom onder druk, de Easy8-strijkplank en de handige IronCare-waterontkalker.

De Philips PerfectCare Aqua is nu verkrijgbaar in de winkel en biedt een snelle, eenvoudige oplossing voor de verzorging van uw kleding.

Adviesprijzen zijn:
PerfectCare Aqua GC8620/02: € 219,99
PerfectCare Aqua GC8630/02: € 239,99
PerfectCare Aqua GC8635/02: € 239,99
PerfectCare Aqua GC8640/02: € 239,99


Deze producten zijn nu verkrijgbaar.

 
Voor consumenteninformatie kunt u contact met ons opnemen via www.philips.nl/support of via 0900 202 11 77 (€ 0,50/gesprek)

Verdere persinformatie en beeldmateriaal kunt u vinden op http://www.philips.nl/nieuwscentrum.

De PerfectCare Aqua-stoomgenerator

De PerfectCare Aqua-stoomgenerator

De PerfectCare Aqua-stoomgenerator

De PerfectCare Aqua-stoomgenerator

De PerfectCare Aqua-stoomgenerator

De PerfectCare Aqua-stoomgenerator

In geval van verdere verzoeken kunt u contact opnemen met:

Meja van Zelst
Senior PR Manager Philips a.i.
meja.van.zelst@philips.com
Tel: 040 278 50 30

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips – met in 2011 een omzet van EUR 22,6 miljard – wereldwijd circa 121.000 werknemers in dienst, met verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft leiderschapsposities op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede op het gebied van scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op http://www.philips.nl/nieuwscentrum.

.