Live Facebook-spreekuur over babyvoeding met voedingsexperts van Máxima Medisch Centrum en Philips AVENT

september 25, 2012

Ben je in blijde verwachting, of ben je nét een trotse moeder of vader geworden, en heb je vragen over de voeding van je jonge spruit? Neem dan op woensdag 26 september vanaf 13.00 uur een kijkje  op de Facebook-pagina’s van Philips en Máxima Medisch Centrum. Een specialist op het gebied van borstvoeding (lactatiekundige) van het Máxima Medisch Centrum en een expert van Philips AVENT slaan daar de handen ineen, gaan met je in gesprek en geven je tips en advies over het geven van borstvoeding, flesvoeding en vaste voeding. Je kunt live vragen stellen en kunt zo alles te weten komen over hoe jij je kindje de beste start in het leven kunt geven.

 

Het Máxima Medisch Centrum heeft afgelopen donderdag een prachtig nieuw Vrouw Moeder Kind-Centrum (VMK-centrum) geopend. Het ziekenhuis maakte dit centrum samen met Philips. Moeder en pasgeboren kind zijn er altijd samen, ook als één van de twee of beiden onverhoopt (ernstig) ziek zijn. Je vindt er uniek kraamsuites voor families en speciale privékamers voor vroeggeborenen en hun ouders. Moeder, vader en kind staan écht centraal.

 

Om de totstandkoming van het nieuwe 'Vrouw Moeder Kind-Centrum' in het Máxima Medisch Centrum te vieren besteden beide organisaties deze week extra aandacht aan moeder en kind.

 

Word jij moeder of vader, ben je het al? Ken jij aanstaande mama’s ... vertel hen over dit informatieve Facebook-spreekuur. Bovendien maken toekomstige en nieuwe mama’s en papa’s tijdens het spreekuur op de Facebook-pagina van Philips kans op praktische prijzen.

 

Datum:     woensdag 26 september
Tijdstip:    13.00 uur – 14.00 uur
Locatie:     http://www.facebook.com/PhilipsNederland
of:            http://www.facebook.com/maximamedischcentrum

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Joost Maltha
Philips Benelux
Tel: +31 6 10 55 8116
E-mail: joost.maltha@philips.com 
 
Ralph van Disseldorp
Máxima Medical Center
Tel: +31 40 8889140
E-mail: r.vandisseldorp@mmc.nl 

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips – met in 2011 een omzet van EUR 22,6 miljard – wereldwijd circa 122.000 werknemers in dienst, met verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming is marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede op het gebied van scheerapparaten en haartrimmers, home en portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum 

.

Over Máxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum is een groot topklinisch ziekenhuis met vestigingen in Eindhoven en Veldhoven. Jaarlijks bezoeken meer dan 171.000 mensen het ziekenhuis voor een eerste poliklinisch bezoek. Ruim 25.000 mensen worden jaarlijks in Máxima Medisch Centrum opgenomen, meer dan 38.000 komen er per jaar voor een dagbehandeling. In het ziekenhuis zijn meer dan 200 medisch specialisten en ruim 3000 medewerkers werkzaam. Máxima Medisch Centrum heeft een officieel erkende derdelijnsfunctie voor zowel Neonatologie (Neonatale Intensive Care Unit) als complexe zwangerschappen (Obstrische High Care). www.mmc.nl.