Philips lanceert lichtgewicht Fidelio M1 hoofdtelefoon met hifi-geluid

juni 5, 2012

Amsterdam – Voortbouwend op 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van audiotechnologie, brengt Philips vandaag de Fidelio M1 hoofdtelefoon uit, het tweede model in het nieuwe reeks van hoogwaardige Fidelio hoofdtelefoons. De combinatie van een lichtgewicht productontwerp met authentieke audiokwaliteit maakt de Fidelio M1 hoofdtelefoon de ideale hoofdtelefoon voor onderweg. Uiteraard bevat de M1 ook de eigenschappen van het eerste model in deze reeks, de Fidelio L1, die in september 2011 uitkwam. Met zijn kristalheldere en gedetailleerde geluidsweergave en dynamische bassen in een licht, stevig en elegant design, laat de Fidelio M1 je opgaan in je muziek, met alle details die de uitvoerder erin legde.

 

Om te genieten van hoge definitie geluid is de Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon voorzien van neodymium speakerdrivers van 40 mm. Daardoor zijn zowel de hoge als lage tonen zo natuurlijk mogelijk en hoor je alle subtiele details van je favoriete nummers. Daarnaast garandeert de akoestisch gesloten architectuur met basreflexsysteem (BRS) een uitstekende geluidsisolatie, gekoppeld aan gecontroleerde en dynamische bassen. Zo hoor je duidelijk elke beat en elk instrument, precies zoals de artiest het bedoelde.

 

Voor een duidelijke en precieze klank is de hoofdtelefoon zo ontworpen dat resonantie en trillingen tot een minimum worden teruggebracht. Dit gebeurt door de integratie van dubbel laags oorschelpen die zo werden ontwikkeld dat je een accurate klank vol details en zonder storingen hoort.

 

De Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon werd vervaardigd met het oog op een duurzaam en langdurig comfort: zo geniet je uren aan een stuk van je muziek. Luxe uitgevoerde oorkussens met traagschuim dat zich vormt naar je oor, gemaakt van luchtdoorlatend materiaal, verdrijven druk en warmte, voor een schitterend en uitzonderlijk geluid. Dat de hoofdtelefoon zo licht is, is te danken aan de met zorg geselecteerde materialen, zoals een aluminium structuur en een hoofdband in echt leder. Dit maakt dat de hoofdtelefoon duurzaam én comfortabel is, zodat je in de beste omstandigheden kan genieten van de beste klank.

 

Deze verstelbare hoofdtelefoon is verkrijgbaar in een versie met microfoon, zodat je muziek én telefoonoproepen in alle eenvoud kan beheren.

 

De Fidelio M1 hoofdtelefoon (M1/00) is vanaf juni in Nederland beschikbaar voor de marktadviesprijs van 199,00 Euro.

Gelieve voor verdere persinformatie en beeldmateriaal contact op te nemen met:

Bibi Bemelmans

Bibi.Bemelmans@fleishman.com

Tel: 020-4065930

 

Voor consumenteninformatie: www.philips.nl/support of 0900 908 01 19 (€ 0,50/gesprek)

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips wereldwijd circa 122.000 werknemers in dienst met verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.6 miljard in 2011 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.