Philips introduceert zijn eerste reeks pc-headsets voor games

mei 31, 2012

Amsterdam – Steunend op zijn 50 jaar lange ervaring in akoestiek voor hoofdtelefoons, ontwikkelde Philips een nieuwe reeks pc-headsets voor games. Ze zijn volledig ontworpen om te voldoen aan de wensen van gamers voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit en een uiterst precieze microfoon. Zelfs na uren spelen voelen ze nog heel comfortabel aan.

Bij het gamen is de geluidskwaliteit van groot belang. De communicatie met de medespelers moet vlekkeloos verlopen en elk detail moet goed hoorbaar zijn – de voetstappen van de naderende vijand, bijvoorbeeld. Elk geluidsdetail draagt bij tot de speelervaring. En met deze nieuwe reeks Philips pc-headsets voor games hoor je elk detail en elk woord.


Games worden steeds interactiever. En voor de gamer die graag in een team speelt, bieden de nieuwe Philips pc-headsets voor games een grote keuze aan microfoonopties. Zo ben je goed verstaanbaar voor je medespelers, waar die zich ook bevinden. De microfoon is gemakkelijk instelbaar en is voorzien van ruisonderdrukking die het achtergrondgeluid filtert. Je hebt de keuze tussen de zeer gevoelige minimicrofoon en een verstelbare en afneembare microfoonbuis. Zo kun je ongestoord van het spel genieten zonder dat de microfoon in de weg zit.

Op basis van zijn rijke ervaring met comfortabele headsets heeft Philips twee types pc-headsets voor games ontwikkeld: over het oor en op het oor. Beide types zijn zeer licht uitgevoerd met zachte kunstleren kussentjes voor extra comfort en de juiste pasvorm. Hierdoor kunnen de pc-headset urenlang gedragen worden zonder irritatie.


De Philips SHG7210 hoofdtelefoon voor op het oor heeft 40 mm drivers voor een diepe bas en professionele geluidskwaliteit. Hij voelt heel comfortabel aan, zelfs tijdens lange gamesessies, en is voorzien van handige mute- en volumeregelaars, een uitermate gevoelige minimicrofoon voor chatgesprekken en een afneembare microfoonbuis die de prestaties verhoogt.


De Advanced Gamer Headset (SHG7980) voor over het oor biedt levensecht digitaal geluid via USB-verbinding en een microfoon met ruisonderdrukking die het achtergrondgeluid filtert.

 

Voor de professionele gamer is er de Pro Gaming Headset SHG8000. Die wordt net als de SHG7980 over het oor aangebracht. De krachtige 40 mm drivers leveren een explosieve bas en de microfoonbuis kan 360 graden draaien. De mute- en volumeregelaars zitten op de oorkleppen en zijn razendsnel te bedienen. De geluidskwaliteit is zo goed dat je elke stap hoort. De hoofdband past zich automatisch aan voor extra comfort.


De Pro Gaming Headset SHG8200 heeft dezelfde kenmerken als de SHG8000, met daarbovenop SRS Surround Sound voor een meeslepende driedimensionale geluidsweergave. Het geluid lijkt uit alle hoeken te komen. Philips biedt hiermee een reeks ideale hoofdtelefoons voor Massive Multi-Player Online Strategy Games, waarbij communicatie met medespelers uitermate belangrijk is. Met de SHG8200 hoort men alles wat er om zich heen gebeurt, zodat het spel volledig onder controle is.


De nieuwe Philips pc-headsets voor games bieden de totale game-ervaring dankzij de professionele geluidskwaliteit waarvoor Philips als headsetspecialist bekend staat.


De Philips PC-headsets zijn vanaf mei in Nederland beschikbaar
Marktadviesprijzen:
PC gaming hoofdtelefoon SHG7210: 29,99 Euro
Advanced Gamer hoofdtelefoon SHG7980: 39,99 Euro
Pro Gaming hoofdtelefoon SHG8000: 59,99 Euro
Pro Gaming hoofdtelefoon SHG8200: 79,00 Euro

Gelieve voor verdere persinformatie en beeldmateriaal contact op te nemen met:

Meja van Zelst
PR Manager Philips a.i.
meja.van.zelst@philips.com
Tel: 040-2785030

 

OneVoice
Charlotte Burgers
Charlotte.burgers@fleishman.com
Tel: 020-4065930

 

Voor consumenteninformatie: www.philips.nl/support of 0900 908 01 19 (€ 0,50/gesprek)

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips wereldwijd circa 122.000 werknemers in dienst met verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.6 miljard in 2011 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum..