Philips AVENT 'My Baby & Me' gratis iPhone applicatie nu ook in het Nederlands


Philips AVENT helpt moeders om de ontwikkeling van hun baby te volgen en bijzondere momenten via een video te delen

december 13, 2011

 

De zwangerschap en eerste periode na de bevalling zijn spannende en uitdagende tijden. Daarom ontwikkelde Philips AVENT My Baby & Me om moeders te helpen de ontwikkeling van hun baby te volgen en bijzondere momenten met vrienden en familie te delen. De gratis iPhone applicatie is in februari internationaal in het Engels gelanceerd. In september is een grote update gedaan, waarmee gebruikers nu ook bijzondere momenten via video kunnen delen. Gezien het grote aantal enthousiaste gebruikers in Nederland, is My Baby & Me nu ook in het Nederlands beschikbaar*. 

 

Tracken van baby's ontwikkeling
Met de trackers in My Baby & Me kunnen moeders eenvoudig hun baby’s voeding, slaapjes, luierverschoningen, gewicht en lengte bijhouden. De tracker voor voeding helpt om te onthouden hoeveel en wanneer er gevoed is, en welke borst voor het laatst gebruikt is. Voor alle trackers geldt dat ze eenvoudig in te voeren zijn, en dat ze inzicht geven in de ontwikkeling van de baby.  

 

Maak en deel een filmpje van bijzondere momenten
Met My Baby & Me kunnen eenvoudig alle bijzondere momenten worden verzameld, van de eerste keer in bad tot het eerste lachje. Met één druk op de knop kan de gebruiker van al deze momenten een uniek en gepersonaliseerd filmpje gemaakt worden. Deze kan direct gedeeld worden via Facebook met familie en vrienden, of op andere plekken door de video te downloaden op de telefoon. 

 Advies en producten
My Baby & Me biedt advies over de voeding van de baby, gezondheid, borstvoeding en recepten. Ook geeft het inzicht in de beste Philips AVENT producten.

Ontwikkeling samen met moeders
Het vernieuwde concept van My Baby & Me is uitgebreid getest en verrijkt in een co-creatie sessie met moeders wereldwijd. Met een groep experts is het concept via online vragenlijsten, een co-creatie platform en 1-op-1 Skype gesprekken verder verbeterd. Ook de feedback van gebruikers op de Engelse versie zijn meegenomen in de ontwikkeling van de applicatie. Philips AVENT hoort graag van gebruikers hoe My Baby & Me nog verder verbeterd kan worden. Feedback die gegeven wordt via de App Store of via mobile.avent@philips.com wordt zeer gewaardeerd. 

*Huidige Nederlandse gebruikers die de Engelse versie al gebruiken, kunnen de update downloaden om de Nederlandse vesie te krijgen. De taal zal daarna automatisch worden veranderd naar de standaard voorkeurstaal van de gebruikers iPhone.

 

Link voor download:

http://itunes.apple.com/us/app/my-baby-me-by-philips-avent/id407931663?mt=8

 

Voor meer informatie over het Philips AVENT assortiment kunt u terecht op www.philips.nl

Gelieve voor verdere persinformatie en beeldmateriaal contact op te nemen met:

Sacha van Gennip
PR Support Manager Philips
sacha.van.gennip@philips.com
Tel: +31.6.55398853

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips wereldwijd circa 120.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.3 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.