Philips lanceert Spotify binnen het Philips Streamium Wireless Hi-Fi assortiment

november 18, 2011

Amsterdam – Philips kondigt software updates aan voor de Philips Streamium Wireless Hi-Fi component systemen (MCi8080 en MCi900). Deze updates zorgen ervoor dat Spotify, de populaire digitale muziekservice, toegankelijk wordt voor bestaande klanten in Engeland, Frankrijk, Nederland, België, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje. Via Spotify heeft men toegang tot een wereld van muziek. De hoogstaande geluidskwaliteit van de Philips Wireless Hi-Fi spelers zorgen voor een unieke muziekervaring, waar dan ook in huis.


Het updateproces is eenvoudig. Bestaande klanten hoeven slechts hun Streamium apparaat aan te zetten en zullen vervolgens geïnformeerd worden over de update. Na de voltooiing van de update kan men meteen luisteren naar de muziek via Spotify. Om te genieten van muziek via Spotify hoeft men slechts een Spotify Premium abonnement te hebben. Dit abonnement biedt directe en on-demand toegang tot miljoenen muzieknummers met een hoge geluidskwaliteit. Ook biedt het offline en mobiele toegang tot exclusieve muziek en prijsvragen.

 

Bovenop de hoogstaande geluidskwaliteit van de Philips Streamium Wireless Hi-Fi systemen, kunnen mensen met een smartphone of een tablet genieten van de mogelijkheid om via hun mobiele apparaat Spotify te bedienen op de Streamium apparaten. Dit is mogelijk dankzij de Philips MyRemote app. Deze gratis app kan gedownload worden en is verkrijgbaar in zowel de Apple™ App shop als de Android™ Market Place. Na het downloaden kan men handmatig door miljoenen muzieknummers browsen. Indien men meer dan één Philips Streamium Multiroom apparaat heeft, maakt de gebruiksvriendelijke app het mogelijk om te schakelen tussen deze apparaten en om deze los van elkaar te bedienen.

 

Voor meer informatie over het Philips assortiment van de Streamium producten kunt u terecht op www.philips.nl. Voor het afsluiten van een Spotify Premium abonnement gaat u naar www.spotify.com.

Gelieve voor verdere persinformatie en beeldmateriaal contact op te nemen met:

Saskia Maas
PR Manager Philips
Saskia.maas@philips.com
Tel: 040-2785030

 

Voor consumentenvragen over Philips producten kunt u ons bereiken op 0800-0230076 (gratis) of via www.support.philips.com


Spotify pers team
E-Mail: press@spotify.com 

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips wereldwijd circa 120.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.3 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.

Over Spotify

Spotify is een innovatief digitaal muziekplatform dat muziekliefhebbers on-demand toegang geeft tot meer dan vijftien* miljoen muzieknummers. Onze droom is om alle muziek ter wereld beschikbaar te maken voor iedereen, waar en wanneer zij dat willen. Spotify is sociaal en maakt het gemakkelijker dan ooit om muziek te ontdekken, te beheren en te delen met vrienden. Bovendien wordt er voor gezorgd dat artiesten een eerlijke beloning krijgen. Spotify is beschikbaar in twaalf landen: Verenigde Staten, Engeland, Zweden, Finland, Noorwegen, Frankrijk, Nederland, België, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Spotify is het snelst groeiende en het meest succesvolle muziek platform van zijn soort wereldwijd, met meer dan tien miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan twee miljoen betalende abonnees. www.spotify.com

 

 *Het aantal muzieknummers is wereldwijd erkend. De lijstomvang varieert per land.

.