Philips brengt GoGear Connect 3 uit: een mp4-speler met Wi-Fi onder Android 2.3

september 2, 2011

Berlijn, Duitsland – Philips heeft op IFA in Berlijn de meest geavanceerde apparaten uit zijn GoGear-reeks voorgesteld. De GoGear Connect 3 mp4-speler met Wi-Fi werd ontwikkeld met Android™ 2.3 Gingerbread, het nieuwste Android-besturingssysteem voor kleine draagbare apparaten. Philips GoGear Connect 3 heeft via Wi-Fi een hoge internetsnelheid binnen handbereik en maakt gebruik van de 250.000 apps en games beschikbaar op Android Market™.

 

Dankzij het heldere aanraakscherm van 3.2" met grote capaciteit, surf je snel en eenvoudig op het internet of blader je door je eigen selectie games, muziek en films. Google Search™, Gmail™, Google Talk™ of YouTube™ zijn makkelijk toegankelijk vanaf het beginscherm. Je kunt genieten van HD video's (720p) en uiteraard is er een ruime codec-ondersteuning voorhanden, zodat de GoGear Connect 3 bijna alle muziek- of videoformaten kan afspelen.

 

De GoGear Connect 3 biedt natuurlijk ook alle voordelen van de Android-ervaring:

 

• Persoonlijk in te stellen beginscherm, bedieningspaneel en widgets
• Gebruik als massa-opslagapparaat
• Eenvoudige toegang tot Android Market™
• Onbeperkt gameplezier

 

Het apparaat is voorzien van de beste Philips geluidstechnologieën, waaronder Fullsound™, Sound Personalization en Surround for Movies, en biedt de superieure geluidskwaliteit waar de Philips GoGear-reeks bekend om staat.Bovendien is het een fantastisch nieuw product voor alle muziek- en filmliefhebbers.

 

Om je optimaal van muziek te genieten, wordt de GoGear Connect 3 geleverd met Philips Songbird, een gebruiksvriendelijk programma om moeiteloos muziek van de pc te synchroniseren. Bovendien hoef je niet je volledige muziekbibliotheek door te lopen om de perfecte nummers te vinden. Je kiest er één uit, klikt op het pictogram LikeMusic en de gepatenteerde technologie van Philips stelt meteen een intelligente afspeellijst samen van muziek met vergelijkbare kenmerken.

 

Met de Philips SimplyShare-app deel je content via een reeks DLNA-compatibele producten van Philips en andere merken, zoals de GoGear Connect 3, netwerkmuziekspelers en Wi-Fi-compatibele camera's en fotolijsten, draadloze speakers, hometheatersystemen of je tv. Tussen Philips producten onderling volstaat het om over het scherm te strijken om persoonlijke foto's of video's op een groter tv-scherm te bekijken, zodat je ze bijvoorbeeld kan streamen vanaf je GoGear Connect 3.

 

Meer informatie over de Philips draagbare audio- en videospelers is te vinden op www.philips.com/gogear.

GoGear Connect 3

GoGear Connect 3

Gelieve voor verdere persinformatie en beeldmateriaal contact op te nemen met:

Renée de Bruin

PR Manager Philips

Renee.de.bruin@philips.com
Tel: 040-2785030

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) stelt zich als gediversifieerde onderneming actief op het gebied van “Gezondheid & Welzijn” tot doel het leven van de mensen te verbeteren door tijdige innovaties. Philips is een wereldleider in gezondheid, lifestyle en verlichting; het bedrijf integreert technologie en design in oplossingen die afgestemd zijn op de mensen, die steunen op een grondige kennis van de consumenten en de merkbelofte “sense and simplicity”. Philips met hoofdkantoor gevestigd in Nederland stelt meer dan 120.000 personen tewerk met verkoop en diensten in 100 landen en behaalde een omzet van 22,3 miljard EUR in 2010. De onderneming is marktleider in cardiologische zorg, acute zorg en thuiszorg, in energie-efficiënte verlichting en nieuwe verlichtingsoplossingen, in lifestyle producten, met een sterke leiderspositie in scheerapparaten, draagbare entertainment en tandverzorging.

Meer informatie over Philips is te vinden op www.philips.com/newscenter en www.philips.nl

.