Philips lanceert een nieuwe serie Fidelio draadloze speakers met AirPlay

september 1, 2011

Berlijn, Duitsland  – Philips lanceert een nieuwe serie Fidelio draadloze speakers. Hiermee biedt Philips gebruikers een authentieke geluidservaring op basis van hun steeds veranderende individuele wensen. De Fidelio draadloze speakers van Philips, gecombineerd met de AirPlay®-functie van Apple, bieden geweldig geluid en eenvoudige toegang tot al je muziek op iTunes.

 

Met AirPlay® stream je al je muziek naadloos via het Wi-Fi-thuisnetwerk vanaf iTunes op je Mac, pc, iPhone, iPad of iPod naar je Fidelio draadloze speaker. Ook kun je met AirPlay* je muziek tegelijk op elke speaker in elk vertrek laten spelen. Wil je een ander nummer afspelen? Dat kan, met de afstandsbediening die in dezelfde stijl is ontworpen als de speaker.

 

De nieuwe reeks omvat:

De indrukwekkend vormgegeven Fidelio SoundRing met AirPlay (DS3880W). De Philips SoundRing-technologie zorgt voor een schitterend, kamervullend geluid. Het omvat een centrale baspijp en vier hoge definitie drivers, twee die naar voren en twee die naar de zijkant gericht zijn.

 

De elegante Fidelio SoundRing past in elke ruimte en bij elke levensstijl. Bovendien is hij voorzien van een oplaadbare batterij en een laadsokkel, waardoor je vijf uur lang overal in huis naar je favoriete muziek kunt luisteren.

 

De Fidelio SoundRing met AirPlay (DS3800W) is al even stijlvol. Hij biedt dezelfde precieze weergave van je muziek, maar zonder de herlaadbare batterij.

De slimme en chique Fidelio SoundCurve met AirPlay (DS8800W) zet uitzonderlijke audioprestaties neer. De zorgvuldig ontworpen SoundCurve zorgt voor een schitterend, kristalhelder geluid en de haarfijn afgestemde baspijpen leveren stevige, diepe bassen af.

 

Philips bracht in maart de Fidelio SoundSphere dockingspeakers met AirPlay (DS9800W) uit. De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers hebben hun verbluffende klank te danken aan hun design. De gebogen vormgeving van de afzonderlijke speakers, met hun unieke zwevende tweeters bovenaan, zorgt ervoor dat de Philips Fidelio SoundSphere luidsprekers de klank in alle richtingen uitstralen, voor een diepere en ruimere audio-indruk met een minimum aan storingen.

 

Meer informatie over de Fidelio dockingspeakers van Philips is te vinden op www.philips.com/sound.

Bekijk de Fidelio app op iTunesTM: http://bit.ly/9i77et


*AirPlay® vereist een MAC of PC met iTunes 10.1 of hogere versie, of een iPhone4, iPhone3GS, iPOD touch (2e,3e of 4e generatie) iPad of iPad2 met iOS 4.2 of hogere versie.

DS3880W

DS3880W

DS3800W

DS3800W

DS8800W

DS8800W

DS9800W

DS9800W

Gelieve voor verdere persinformatie, beeldmateriaal contact op te nemen met:

 

Renée de Bruin

PR Manager Philips

Renee.de.bruin@philips.com
Tel: 040-2785030

 

.

Over Koninklijke Philips Electronics

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) stelt zich als gediversifieerde onderneming actief op het gebied van “Gezondheid & Welzijn” tot doel het leven van de mensen te verbeteren door tijdige innovaties. Philips is een wereldleider in gezondheid, lifestyle en verlichting; het bedrijf integreert technologie en design in oplossingen die afgestemd zijn op de mensen, die steunen op een grondige kennis van de consumenten en de merkbelofte “sense and simplicity”. Philips met hoofdkantoor gevestigd in Nederland stelt meer dan 120.000 personen tewerk met verkoop en diensten in 100 landen en behaalde een omzet van 22,3 miljard EUR in 2010. De onderneming is marktleider in cardiologische zorg, acute zorg en thuiszorg, in energie-efficiënte verlichting en nieuwe verlichtingsoplossingen, in lifestyle producten, met een sterke leiderspositie in scheerapparaten, draagbare entertainment en tandverzorging.
Meer informatie over Philips is te vinden op
 www.philips.com/newscenter en www.philips.nl

.


 

AirPlay, het AirPlay logo, iPhone, iPod, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle and iPod touch zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. en registreerd in de V.S. en andere landen. iPad is een handelsmerk van Apple Inc..