Beelden maken én delen met de Full HD-camcorder met WiFi op zakformaat

september 1, 2011

Berlijn (Duitsland) – Je foto's en video's rechtstreeks delen? Dat is makkelijker dan ooit met de Philips CAM200 WiFi-camcorder. Met deze op de IFA geïntroduceerde nieuwe HD-videocamera op zakformaat, maak je eenvoudig video's en foto’s die je daarna direct deelt met je vrienden via WiFi. Zonder computer én zonder kabels dus.

 

Simply Swipe
Als je je foto's en video's wilt delen, hoef je alleen maar over het touchscreen van de ESee-camcorder te swipen. Blader door je foto's en video's, beslis wat je wilt delen, swipe over de opname en je foto of video wordt rechtstreeks naar het toestel van je keuze gestuurd.

 

De camcorder maakt draadloos verbinding met DLNA-compatibele tv's, blu-rayspelers, netwerkmediaspelers, home theater-systemen en fotolijsten. Zo geef je al je video's en foto's met een enkele beweging op een groter scherm weer. Ook kun je je opnames rechtstreeks naar sociale netwerksites uploaden dankzij de ingebouwde apps voor Facebook, Twitter, YouTube en Picasa.

 

Go Live
Laat vrienden en familie alles meebeleven en deel elk onvergetelijk moment direct met Go Live. Dankzij de ingebouwde WiFi deel je je foto's en video's rechtstreeks op het web zonder dat je je camcorder eerst op je pc hoeft aan te sluiten. Maak verbinding met het WiFi-netwerk, kies ‘Go Live’ en je opname wordt terwijl je filmt op de UStream-website weergegeven. Zo kunnen je familieleden en vrienden rechtstreeks meegenieten, overal ter wereld.

 

HD-kwaliteit
Leg video's vast in 1080p Full HD-kwaliteit. De camcorder maakt niet alleen opnames van 10 megapixels, maar biedt ook een selectie special effects, zoals zwart-wit, sepia, seventies-filmstijl en een hele waaier aan kleuren. Voor de meer serieuze camcordergebruiker is de Philips CAM200 uitgevoerd met autofocus, gezichts- en glimlachherkenning, stereomicrofoon en een flitser.

 

Geen trillingen meer
Je hoeft je nooit meer zorgen te maken om trillingen in opnames. De Philips CAM200 corrigeert het beeld via geavanceerde algoritmen wanneer de camcorder trilt. Daardoor zijn constante, scherp gefocuste opnames gegarandeerd.

 

Van start in 2 seconden
Met de Philips HD-camcorders mis je nooit meer een moment, want het toestel is in 2 seconden paraat. Dankzij geavanceerde functies zoals een hoge processorsnelheid en speciale signaalverwerking, leg je de mooiste momenten, gebeurtenissen en beelden onmiddellijk vast voor de toekomst. Of het nu om de eerste stapjes van je kind of een concert van je favoriete band gaat: pak je camcorder en begin meteen te filmen.

 

Snelle impressie
Een kort overzicht van je video-opnames? Dat kan met een enkele aanraking. Quick Impression haalt automatisch de hoogtepunten uit je meest recente video's en rijgt ze aaneen tot een samenvatting van je opnames. Bekijk de essentie van je video's meteen of gebruik het overzicht als geheugensteuntje. Selecteer Quick Impression op je ESee-camcorder en al je herinneringen staan meteen op een rijtje.

 

Blijf filmen
Het geheugen is geen struikelblok meer, want de micro SD-kaartsleuf van je Philips-camcorder is geschikt voor alle universele micro SD-kaarten. Zo kun je tot wel 32 Gb gebruiken – dat is 16 uur aan HD-video. Je kunt dus

blijven filmen, zo lang als je wilt.

 

Met de Philips HD CAM200 met WiFi op zakformaat wordt alles eenvoudiger dan ooit – zowel het vastleggen van die onvergetelijke momenten zelf als het delen ervan op je tv of op Facebook.

 

Meer informatie over de HD-camera's van Philips is te vinden op www.philips.com.

Go Live

Go Live

Simply Swipe

Simply Swipe

Gelieve voor verdere persinformatie en beeldmateriaal contact op te nemen met:

 

Renée de Bruin

PR Manager Philips

Renee.de.bruin@philips.com
Tel: 040-2785030

 

.

Facebook is een geregistreerd handelsmerk van Facebook Inc.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) stelt zich als gediversifieerde onderneming actief op het gebied van “Gezondheid & Welzijn” tot doel het leven van de mensen te verbeteren door tijdige innovaties. Philips is een wereldleider in gezondheid, lifestyle en verlichting; het bedrijf integreert technologie en design in oplossingen die afgestemd zijn op de mensen, die steunen op een grondige kennis van de consumenten en de merkbelofte “sense and simplicity”. Philips met hoofdkantoor gevestigd in Nederland stelt meer dan 120.000 personen tewerk met verkoop en diensten in 100 landen en behaalde een omzet van 22,3 miljard EUR in 2010. De onderneming is marktleider in cardiologische zorg, acute zorg en thuiszorg, in energie-efficiënte verlichting en nieuwe verlichtingsoplossingen, in lifestyle producten, met een sterke leiderspositie in scheerapparaten, draagbare entertainment en tandverzorging.
Meer informatie over Philips is te vinden op
 www.philips.com/newscenter en www.philips.nl

 

Facebook is een geregistreerd handelsmerk van Facebook Inc.

Twitter is een handelsmerk van Twitter Inc.

YouTube en Picasa zijn handelsmerken van Google Inc.

 

.