De nieuwe hifi-componentsystemen Harmony van Philips bieden authentieke audioweergave

juli 4, 2011

Amsterdam – Philips introduceert Harmony, een nieuwe serie hifi-systemen die muziekliefhebbers een ideale combinatie biedt van authentieke audioweergave, hoogstaand design en een eenvoudige gebruikersinterface.

 

Het nieuwe hifi-componentsysteem in de 8000-serie met dvd-speler beschikt over een indrukwekkende audiokwaliteit. Dit komt door de nieuwe ClariSound-luidsprekers die een optimaal evenwicht bieden tussen een natuurlijk geluid en strakke basklanken.

 

Zuiver geluid met natuurgetrouwe details

 

Voor een perfecte weergave van de hoge frequenties bevindt de koepeltweeter zich bovenop de luidsprekerbox. Het geluid wordt langs het klankbord geleid wat zorgt voor een rijk en ruimtelijk geluid.

Philips maakt voor deze speakers ook gebruik van een wooferconus in glasvezel. Dit staat garant voor een meer natuurlijke weergave van stemmen en instrumenten dankzij het vederlichte ontwerp. Een innovatieve baspoort laat het geluid voorwaarts uitstralen. Dit onderdeel is bewerkt met akoestisch materiaal om turbulentie tegen te gaan, wat resulteert in een zuivere en strakke basweergave.

 

Het systeem is uitgerust met een innovatief geïntegreerde dock om een iPad, iPod of iPhone op te laden en af te spelen, ook al zit er een hoesje om het apparaat. Het systeem heeft een 2 x 80 W RMS Klasse-D digitale versterker en laat je genieten van je cd's, dvd's (waarbij de HDMI-uitgang voor de 1080p upscaling zorgt) en muzikale content van je USB-opslagapparaten.

 

Het nieuwe hifi-componentsysteem in de 8000-serie met dvd-speler van Philips Harmony, geeft je de kans om in je huiskamer te genieten van een natuurgetrouw geluid.

 

Meer informatie over de audioproducten van Philips is te vinden op www.philips.com/sound.

Harmony HiFi systeem

Harmony HiFi systeem

Harmony HiFi systeem

Harmony HiFi systeem

Harmony HiFi systeem

Harmony HiFi systeem

Harmony HiFi systeem

Harmony HiFi systeem

Voor media vragen:

Philips Consumer Lifestyle
Renee de Bruin, Senior Manager PR
T: 040 278 50 30
E: renee.de.bruin@philips.com
 
Voor consumentenvragen over Philips producten kunt u ons bereiken op 0800-0230076 (gratis) of via www.support.philips.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 117.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.3 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.