Philips lanceert twee nieuwe haarverzorgingsproducten


Philips gaat de strijd aan tegen haarbeschadiging

juni 28, 2011

Amsterdam - Moderne vrouwen doen hun best om er goed uit te zien en dat betekent dat hun haar het vaak hard te verduren heeft: maar liefst 6 op de 10 vrouwen heeft beschadigd haar. Philips speelt hierop in en introduceert twee nieuwe haarproducten: de ProCare Hairdryer en de ProCare Straightener. Met deze producten kunnen vrouwen in korte tijd snel en simpel hun haar in model brengen.

 

De nieuwe Philips haarverzorgingsproducten maken het mogelijk om het haar dagelijks te drogen, te stijlen en opnieuw in model te brengen. De ProCare producten van Philips zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkeling Even Heat Distribution™ (EHD) en Temp Precision Technology™ om de warmte en de mechanische schade van het haar te minimaliseren.

 

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen gemiddeld 30 minuten per dag hun haar stijlen en daardoor mogelijk beschadigen . 60% van de vrouwen brengt eens in de week of vaker het haar in model met een warmtebron*, wat kan zorgen voor meer dan 33% haarschade.1 Haarbeschadiging door warmte ontstaat in 95% van de gevallen wanneer het haar bijna droog is.

 

Dominique Van De Woestijne, customer marketing manager Philips Beauty: “Vrouwen hoeven hun haar niet meer te laten lijden om een gewenst kapsel te creëren. Door producten te ontwikkelen die een goede haarconditie behouden, kunnen de meest modieuze stijlen en ‘looks’ gecreëerd worden, zonder het haar te beschadigen”.

 

Philips ProCare Hairdryer HP8260
De Philips ProCare Hairdryer beschermt het haar tegen oververhitting door de geavanceerde Even Heat Distribution technologie (EHD). De ionische werking zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogt, maar geeft het haar een glanzende, gezonde uitstraling.
Hierdoor worden dode puntjes en het kroezen van het haar voorkomen. De keramische elementen verspreiden infrarood warmte. Dit zorgt ervoor dat het haar van binnenuit opdroogt, waardoor minder hoge temperaturen nodig zijn, zonder dat snelheid en effectiviteit verminderd worden.

 

Technische specificaties

  • Vermogen: 2300 W
  • Snoerlengte: 2,5 meter
  • Kleur/vormgeving: Paars 

 

Philips ProCare Straightener HP8339

De Philips ProCare Straightener heeft nieuw ontwikkelde Dual-Care platen, die het mogelijk maken om het haar te stijlen op een verzorgende manier met een constante temperatuur (Temp Precision Technology).
Voorzien van de EHD-technologie raakt het haar niet oververhit. De automatische restyling-stand maakt het mogelijk om gedurende de dag het haar weer in het gewenste model te brengen.

 

Technische specificaties

  • Verwarmingstijd: 30 seconden
  • Snoerlente: 2 meter
  • Warmtesoort:Constante temperatuur
  • Kleur/vormgeving: Paars 

 

De nieuwe Philips haarverzorgingsproducten zijn vanaf eind september verkrijgbaar.
Adviesprijs van de Philips ProCare Hairdryer is € 50,-
Adviesprijs van de Philips ProCare Straightener is € 55,-

 

* Met föhn’s, krultangen en stijltangen

¹ Source: Dove Hair Care Global Study. 2008.

² Source: Marlin Bressi. Helium Hair Care. Should you air dry or blow dry your hair? 2009.

ProCare hairdryer

ProCare hairdryer

ProCare hairdryer

ProCare hairdryer

ProCare straightener

ProCare straightener

ProCare straightener

ProCare straightener

Gelieve voor verdere persinformatie, beeldmateriaal contact op te nemen met:

Renée de Bruin
PR Manager Philips
Renee.de.bruin@philips.com
Tel: 040-2785030

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 117.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.3 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum..