Nieuwe Philips Lumea Precision ook geschikt voor het gezicht


Elke dag een gladde huid met Philips Lumea

juni 28, 2011

Amsterdam - Zou het niet fijn zijn om van tijdelijke ontharingsmethodes, zoals scheren en harsen, af te zijn? Ook voor het ontharen van haartjes in het gezicht? Dat kan nu met de Philips Lumea Precision. De Lumea Precision maakt deel uit van het Philips Lumea-assortiment en is een lange termijn ontharingsmethode voor het gezicht én het lichaam.
Door gebruik te maken van Intense Pulsed Light (IPL) technologie, die al 15 jaar wordt toegepast in professionele schoonheidssalons, kunnen vrouwen de makkelijke en duurzame ontharingsmethode zelf toepassen en elke dag genieten van een buitengewoon zachte huid.

 

Veel IPL-apparaten zijn alleen geschikt voor de huid onder de halslijn. De gezichtshuid is gevoeliger en daarom zijn sterke lichtflitsen hiervoor niet geschikt. Speciaal voor de Lumea Precision heeft Philips een opzetstuk met tweevoudig filter ontworpen, dat meer bescherming biedt en huidirritatie voorkomt. Dit opzetstuk heeft een kleiner venster en een sterkere lichtfilter, zodat ook de gevoelige gezichtshuid met extra zorg kan worden behandeld.

 

Milde lichtimpulsen brengen de  haarzakjes in een rustfase, met als resultaat dat de haartjes natuurlijk afbreken en teruggroei wordt voorkomen. Eerder onderzoek wees uit dat 70% van de Nederlandse vrouwen snelle teruggroei van haar als een nadeel van conventionele ontharingsmethoden ervaart.¹ Daarbij geeft bijna 42% aan  last te hebben van jeuk en stoppeltjes. Met de Lumea Precision zijn deze klachten verleden tijd. De behandeling hoeft slechts elke vier tot zes weken herhaald te worden om de huid mooi glad en haarvrij te houden.

 

De Lumea Precision is draadloos en daardoor bijzonder gebruiksvriendelijk. Om een milde, maar effectieve  behandeling te verzekeren voor verschillende huidtinten en haarkleuren bevat het apparaat dezelfde instelbare lichtniveaus als eerdere Lumea-modellen. Een geïntegreerd UV-filter en extra veiligheidsfuncties beschermen de huid maximaal.

 

Caroline Besuijen, marketing manager Philips Skincare: “De Philips Lumea Precision is het antwoord op de vraag naar een IPL-product voor thuisgebruik, dat ook geschikt is voor ontharing in het gezicht. Het precisie opzetstuk voor ontharing in het gezicht is in samenwerking met dermatologen ontwikkeld voor de gevoelige huid en is uitvoerig klinisch getest”.

 

Met Philips Lumea Precision is een zachte, gladde huid elke dag op een makkelijke en veilige manier binnen handbereik. Vrouwen kunnen vanaf nu de dure IPL-behandelingen in schoonheidssalons, net als andere tijdelijke oplossingen zoals scheren en harsen vaarwel zeggen. 

 

Lumea Precision is vanaf september verkrijgbaar in Nederland.
Adviesprijs  € 549,- .

 

¹ Het onderzoek is verricht tussen juni 2010 en augustus 2010 in Nederland en België  in samenwerking met Direct Research en in opdracht van Philips. De data zijn verkregen door een online survey. In totaal hebben 1013 consumenten deelgenomen aan het onderzoek.

Lumea Precision SC2002

Lumea Precision SC2002

Lumea Precision SC2002

Lumea Precision SC2002

Gelieve voor verdere persinformatie en beeldmateriaal contact op te nemen met:

Renée de Bruin
PR Manager Philips
Renee.de.bruin@philips.com
Tel: 040-2785030

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 117.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.3 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.