Philips introduceert de Sonicare AirFloss en Sonicare DiamondClean

juni 27, 2011

  • Sonicare AirFloss verwijdert 99% meer tandplak tussen de tanden, dan bij alleen poetsen en vervangt traditioneel flossen.1
  • Sonicare DiamondClean verwijdert tot 100% meer tandplak op de tanden, ook op de moeilijk bereikbare plaatsen en zorgt voor wittere tanden.2

 

Philips, producent van de Sonicare tandenborstels, is verheugd om twee nieuwe innovaties op het gebied van mondverzorging te introduceren. De Philips Sonicare AirFloss, een revolutionair reinigingsapparaat voor tussen de tanden die het traditioneel flossen vervangt. De Sonicare DiamondClean, Philips’ meest geavanceerde en effectieve tandenborstel tot nu toe.

 

Philips Sonicare AirFloss
Aangezien tandenpoetsen maar 60% van het gebit reinigt, is het essentieel om te flossen. Echter wordt frequent flossen vaak vergeten. De Philips Sonicare AirFloss, een gemakkelijk te gebruiken apparaat voorzien van ‘microburst’-technologie, is ontwikkeld om het reinigen tussen de tanden gemakkelijker te maken.

 

Dr. Joerg Strate, Vicepresident Philips Oral Healthcare: “Sonicare AirFloss is een nieuw technologisch hoofdstuk op het gebied van mondhygiëne en vervangt het traditionele flossen. De AirFloss maakt gebruik van ‘mircoburst-technologie’, een korte stoot lucht en microscopische waterdruppeltjes worden afgegeven, waarmee zacht en toch zeer effectief tussen de tanden gereinigd wordt.”
 

De luchtstraal van de Sonicare AirFloss reinigt in één minuut1 alle interproximale ruimten tussen de tanden en verbruikt minder dan één theelepel water tijdens twee complete poetsbeurten. Tijdens een recent onderzoek werd duidelijk dat, 78% van de respondenten de Sonicare AirFloss zachter voor tanden en tandvlees vond dan conventionele flostechnieken3. Ook gaf 86% van de respondenten tijdens de testfase aan dat de Sonicare AirFloss makkelijker in gebruik is dan flosdraad of de Waterpik Waterflosser . Na één maand gebruikte 96,1% van de respondenten, die niet regelmatig floste, de Sonicare AirFloss vier of meer dagen in de week4.

 

Philips Sonicare AirFloss is ergonomisch vormgegeven waardoor alle plekken in de mond goed bereikt kunnen worden. Van de respondenten vond 81% dat men met de Philips Sonicare AirFloss beter bij de kiezen achterin de mond kon komen, dan met gewoon flossen3. Om een nog frisser gevoel te creëren kan mondwater naar keuze gebruikt worden in de Sonicare AirFloss.

 

Philips Sonicare DiamondClean
Philips introduceert ook haar meest technologische tandenborstel: de Philips Sonicare DiamondClean, voor mondverzorging op klinisch niveau. Met een nieuwe grip en hoge dichtheid van diamantborsteltjes, kan de DiamondClean tot 100% meer plak verwijderen dan een gewone handtandenborstel2, Philips Sonicare DiamondClean reinigt de gehele mond, bevordert de tandvleesconditie en zorgt al na één week5 voor wittere tanden.

 

Sonicare DiamondClean is ontworpen als antwoord op de alsmaar groeiende vraag van consumenten naar een tandenborstel die niet alleen zacht is en effectief plak verwijdert, maar ook de conditie van het tandvlees verbetert en daarbij zorgt voor wittere tanden. De vijf poetsstanden van de Philips Sonicare DiamondClean maken dit mogelijk:

 

  • Clean – voor het reinigen van de gehele mond
  • White – voor het verwijderen van vlekjes en voor wittere tanden
  • Polish – voor het polijsten van de tanden en een natuurlijke glans
  • Gum Care – voor verbetering van de gezondheid van uw tandvlees
  • Sensitive – extra zacht voor gevoelige tanden

 

Philips Sonicare DiamondClean is uitgevoerd in een stijlvol wit en chromen design en is de lichtste en dunste tandenborstel in het Philips Sonicare assortiment. De tandenborstel heeft twee oplaadmogelijkheden.

Philips Sonicare is door tandenprofessionals wereldwijd de meest geadviseerde sonic tandenborstel en is opgenomen in 175 klinische tests. Het doel van Philips Sonicare is het ontwikkelen van praktische en eenvoudig te gebruiken innovaties op het gebied van mondverzorging, die een leven lang bijdragen aan een goede mondhygiëne.


Voor meer informatie over Philips Sonicare AirFloss, Philips Sonicare DiamondClean of het Philips Sonicare assortiment en onderzoeken ga naar http://www.sonicare.com/dp.


1 A Randomized, Parallel Design Study to Evaluate the Effect of AirFloss (Chinook) on Removal of Interproximal Plaque and Reduction in Gingivitis. Jain V, Wei J, Jenkins W, Delaurenti M.
2 Plaque removal efficacy of two novel Philips Sonicare DiamondClean brush heads, Putt M, Milleman J, DeLaurenti M, Schmitt P. Data on file, 2010
3 An Ease of Use Study to Evaluate Philips Sonicare Airfloss, String Floss and the Waterpik Waterflosser (IHUT). S. Krell, A. Kaler, J. Wei.
4 A 3-Month in-Home Use Test to Assess Product Usage Using Philips Sonicare AirFloss S. Krell, A. Kaler, J. Wei
5 Evaluation of stain removal by Philips Sonicare DiamondClean power toothbrush and manual es, Colgan P, DeLaurenti M, Johnson M, Jenkins W, Strate J. Data on file, 2010

Philips Sonicare AirFloss

Philips Sonicare AirFloss

Philips Sonicare AirFloss

Philips Sonicare AirFloss

Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

Gelieve voor verdere persinformatie, beeldmateriaal contact op te nemen met:

Renée de Bruin
PR Manager Philips
Renee.de.bruin@philips.com
Tel: 040-2785030

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 117.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.3 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.