Nieuw Wi-Fi Multiroom-hifi systeem van Philips met zeer natuurgetrouwe geluidsweergave

juni 14, 2011

Amsterdam – Philips verlegt de grenzen van geluidskwaliteit met haar nieuwe draadloze multiroom-systemen: het Philips Wi-Fi multiroom-hifisysteem brengt een kristalhelder geluid door de nieuwe ClariSound-luidsprekers.

 

Met de functie MultiroomMusic maakt het niet uit in welke ruimte je bent: met één druk op het scherm kan je in verschillende ruimtes andere- of juist dezelfde muziek laten klinken. Je streamt al je muziek draadloos vanaf het audiocenter naar de diverse muziekstations in huis.

 

Kristalhelder geluid met de ClariSound-luidsprekers
Het nieuwe multiroom-hifisysteem van Philips vult de ruimte met een zuiver geluid via de nieuwe ClariSound-luidsprekers. Voor een perfecte weergave van de hoge frequenties, bevindt de zachte koepeltweeter van de ClariSound-luidspreker zich bovenop de luidsprekerbox. Het geluid wordt zo langs het klankbord geleid wat de rijkheid en de ruimtelijkheid van de originele uitvoering bevordert.

 

Philips maakt voor deze speakers gebruik van een wooferconus in glasvezel. Dankzij het vederlichte ontwerp, staat dit garant voor een meer natuurlijke geluidsweergave. Een innovatieve baspoort laat het geluid voorwaarts uitstralen en is bewerkt met akoestisch materiaal om een zuivere en strakke basweergave te garanderen.

 

Een wereld van muziek binnen handbereik
Het Philips multiroom-hifisysteem biedt toegang tot je volledige muziekcollectie, ongeacht de bron of het formaat:

  • Luister naar je volledige digitale muziekcollectie op de externe USB-harddisk van het systeem. Met één druk op het scherm staan er meer dan 2000 albums klaar; het is niet nodig om de computer aan te zetten om de favoriete nummers te beluisteren.
  • Ontdek met één druk op de knop meer dan tienduizend internetradiozenders wereldwijd naast online muziekdiensten. Je kunt uiteraard ook op de klassieke manier naar je favoriete lokale FM-zenders luisteren.
  • Stream draadloos muziek en foto's vanaf je pc, Mac of thuisserver met een uitstekende audiokwaliteit, allemaal draadloos.
  • Alle favoriete nummers worden afgespeeld vanaf de cd-/dvd-speler. USB-apparaten of een optionele docking kunnen worden aangesloten om nog meer muziek van een iPod of iPhone af te spelen en het apparaat te laden.

 

Eenvoud in gebruik
Op het kleurenscherm van het multiroomsysteem kan je rechtstreeks content doornemen en de albumhoesjes bekijken. Tegelijk kan je ook je iPhone, iPod Touch of Android smartphone omtoveren tot een volwaardige afstandsbediening door de bijkomende AV-applicatie. Via deze applicatie kan elke muziekbron draadloos vanuit het multiroom-systeem bediend en afgespeeld worden. De applicatie kan gratis gedownload worden op iTunes AppStore of Android Market.

 

Dankzij de connectiviteit en het gebruiksgemak van het multiroom-hifisysteem van Philips heb je heel eenvoudig overal in huis toegang tot je favoriete muziek. Met zijn slanke design en hoogstaande afwerking, past het systeem perfect in elk interieur en vult het iedere ruimte met authentiek geluid.

 

Het WMS8080 multiroom-hifisysteem is beschikbaar vanaf April 2011 voor de adviesprijs van 799,00 Euro.

 

Meer informatie over de audioproducten van Philips is te vinden op www.philips.com/sound.

HiFi Multiroom System WMS8080

HiFi Multiroom System WMS8080

HiFi Multiroom System WMS8080

HiFi Multiroom System WMS8080

HiFi Multiroom System WMS8080

HiFi Multiroom System WMS8080

WiFi HiFi System MCi8080

WiFi HiFi System MCi8080

Network Player NP3700

Network Player NP3700

Voor media vragen:

Philips Consumer Lifestyle
Renee de Bruin, Senior Manager PR
T: 040 278 50 30
E: renee.de.bruin@philips.com 
 
Voor consumentenvragen over Philips producten kunt u ons bereiken op 0800-0230076 (gratis) of via www.support.philips.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 117.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.3 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.