Tips van Philips voor een speciaal vaderdagcadeau


Omdat hij de beste papa van de wereld is

mei 9, 2011

Eindhoven - Op zondag 19 juni is het weer zover en vieren we vaderdag. Zit je met de handen in het haar omdat je niet weet wat je moet kopen voor de beste papa ter wereld? Philips geeft een aantal tips voor het perfecte vaderdaggeschenk, om de papa’s dit jaar eens goed in de watten te leggen.

 

Een goede scheerbeurt voor een zachte huid
Wil je je vader er goed uit laten zien zonder dat het hem al te veel moeite kost? Dan is de SensoTouch 3D de oplossing. De SensoTouch 3D is het meest geperfectioneerde elektrische scheerapparaat dat Philips ooit heeft uitgebracht. De SensoTouch 3D werd speciaal ontworpen om huidirritatie tot een minimum te beperken en mannen een efficiënte en comfortabele scheerervaring te bezorgen. Door de slimme en handige vormgeving is de SensoTouch 3D gemakkelijk in gebruik. Bovendien is hij geschikt voor zowel nat als droog scheren.

Aanbevolen verkoopprijs RQ1280: € 389,00

 

Geweldige geluidskwaliteit en een perfecte pasvorm
Met de ActionFit Sports Headphones van Philips kan vader tijdens het sporten genieten van een geweldige geluidskwaliteit en een uitzonderlijke pasvorm. Bovendien zijn de ActionFit Sports Headphones bestand tegen zweet en zijn ze bovendien wasbaar. Ze bestaan als Earhook Headset, als Inear Headset en als Neckband Headset. Er bestaat ook een extra handig model voor papa’s die werk en sport combineren: de Bluetooth Stereo Headset. Hiermee kan papa bellen en naar muziek luisteren terwijl hij aan het joggen is.

Aanbevolen verkoopprijzen:
- Earhook sports headset SHQ3017: € 49,99
- Inear sports headset SHQ1017: € 29,99
- Neckband sports headset SHQ4017: € 59,99
- Bluetooth stereo earhook sports headset SHB6017: € 99,99
 


Thuis en onderweg genieten van topfilms met de draagbare Blu-rayspeler
Bezorg je vader uren kijkplezier met deze portable Blu-rayspeler van Philips. Dankzij de ingebouwde batterij kan papa drie uur lang genieten van zijn favoriete film en muziek. Bovendien komt het toestel met een stijlvolle opbergtas zodat het makkelijk mee kan op zakenreis of op vakantie. Met de draagbare Blu-rayspeler van Philips is verveling verleden tijd.

Aanbevolen verkoopprijs PB9001: € 299,99

 

Nooit meer stofzuigen
Is er een mooier cadeau dan nooit meer te moeten stofzuigen?
Met de nieuwe Philips Homerun heeft papa meer tijd om leuke dingen te doen, terwijl de Homerun de vloer schoonmaakt. Philips Homerun is een nieuwe robotstofzuiger die volledig autonoom alle vloeren schoonmaakt, zelfs wanneer je niet thuis bent. Zo kan papa zijn steentje bijdragen in het huishouden en tegelijk genieten van de leuke dingen des levens.

Aanbevolen verkoopprijs FC9910: € 599,00

 

Veiligheid op de weg
Brengt je vader veel tijd door in de auto, dan zijn veiligheid en energie-efficiëntie een topprioriteit. De nieuwe dagrijlichten van Philips, LED DayLight 4 en LED DayLight 8 hebben niet alleen een mooi design, maar ze garanderen ook een betere zichtbaarheid van de wagen voor tegenliggers of voetgangers.

Aanbevolen verkoopprijs: DRL4: € 99 / DRL8: € 179


Krachtige fietslampen
Fietst papa naar het werk of gaat hij in het weekend mountainbiken? De nieuwe SafeRide LED BikeLight fietslampen van Philips bieden een nieuw niveau van veiligheid en comfort tijdens het rijden in het donker.  Het gebruik van hoogvermogen-LED’s, gebaseerd op de bekroonde LUXEON-technologie van Philips, zorgt voor een kristalhelder wit licht dat niet alleen het zicht voor de fietsers verbetert, maar hen ook beter zichtbaar maakt voor andere weggebruikers. De fietslampen zijn verkrijgbaar in dynamoversie (zicht tot 50 meter) en in batterijenversie (zicht tot 60 meter).

Aanbevolen verkoopprijs in de fietsspeciaalzaak: Dynamoversie: € 89 / Batterijenversie: € 119

 

Philips Saeco Syntia
Breng Italië in huis en geef je vader de Philips Saeco Syntia cadeau. Dit automatisch espressoautomaat is zeer compact, stijlvol en gemakkelijk te gebruiken. Met één druk op de knop kan papa genieten van een echte Italiaanse espresso of cafe lungo.

Aanbevolen verkoopprijs HD8833: € 759,00


Philips Headgroom
Schenk je vader de Philips Headgroom hoofdhaartrimmer zodat hij gemakkelijk en comfortabel zijn hoofd kan scheren of trimmen. Trimmen of scheren is nog nooit zo gemakkelijk geweest: het scheerhoofd heeft een draaihoek van 180°, zodat papa overal even makkelijk bij kan. De 2D-kammen volgen voorzichtig de contouren van zijn hoofd voor een perfect gelijkmatig resultaat.

Aanbevolen verkoopprijs QC5550: € 79,00

ActionFit Sports Headphones

ActionFit Sports Headphones

Blu-ray Portable DVD

Blu-ray Portable DVD

Philips HomeRun

Philips HomeRun

SafeRide LED BikeLight

SafeRide LED BikeLight

Philips Saeco Syntia

Philips Saeco Syntia

Philips HeadGroom

Philips HeadGroom

Voor media vragen :

Renée de Bruin
Manager Public Relations
Tel.: +31 40 2785030
E-mail: renee.de.bruin@philips.com

 

Voor consumentenvragen over Philips producten kunt u ons bereiken op 0800-0230076 (gratis) of via www.support.philips.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 117.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 100 landen. Met een omzet van EUR 22.3 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.