Philips introduceert nieuwe serie home theater systemen met subliem geluid en Smart TV

april 21, 2011

Amsterdam  - Het nieuwe assortiment home theater systemen van Philips legt de nadruk op audiokwaliteit en design in alle prijscategorieën. Philips brengt een volledige serie van 5.1-, 2.1- en SoundBar-systemen uit met als belangrijkste modellen:

  • de Philips SoundHub 9000-serie, een 2.1-systeem met titanium tweeters voor een kristalhelder geluid;
  • de Philips SoundHub 7000-serie, een 2.1-systeem met elegante speakers in aluminium en glas;
  • het Philips Immersive Sound 5.1 home theater systeem uit de 500-serie, met gebogen 3D-speakers.

 

Al deze systemen zijn het resultaat van de laatste ontwikkelingen van Philips op het gebied van interactief entertainment: Smart TV. De serie home theater systemen van Philips is voorzien van één van de meest uitgebreide Smart TV-pakketten, die elke televisie omtovert tot een interactief mediaportaal voor online content: muziek, foto’s en video’s kunnen gestreamd worden vanaf tablet pc, smartphone of laptop.

 

Philips SoundHub 9000- en 7000-series
De SoundHub serie is ontworpen om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de thuis bioscoopervaring van gebruikers. Het systeem is ideaal voor het beluisteren van muziek en bovendien compleet draadloos zodat er geen wirwar aan kabels en luidsprekers in de huiskamer te zien is. Het Philips SoundHub 2.1-aanbod (twee luidsprekers en een subwoofer plus een ingebouwde 3D bd-speler) biedt hiervoor de perfecte oplossing.
De SoundHub 9000-serie is een 2.1-systeem met titanium tweeters voor een kristalhelder geluid zonder vervorming. Het systeem heeft een elegante en compacte vormgeving en beschikt over de meest recente ingebouwde connectiviteitskenmerken.

 

Alle eigenschappen van titanium die het een geschikt materiaal maken voor de ruimtevaart industrie maken het tevens uitermate geschikt voor de creatie van de perfecte innovatieve tweeter - en voor de productie van gedetailleerd geluid. De stijfheid van titanium en optimale balans tussen robuustheid en gewicht, zorgen ervoor dat het materiaal niet vervormt. Dit staat garant voor een zuiver geluid vol detail.

 

De SoundHub 7000-serie beschikt daarentegen over zachte koepeltweeters. De luidsprekers geven scherpe middentonen en hoge tonen weer die de helderheid van het geluid ten goede komt.

 

De tweeters worden in beide modellen bijgestaan door de hoogstaande Klasse-D versterker van Philips, speciaal ontwikkeld zodat de originele geluidsbron een grotere accuraatheid van het audiosignaal oppakt. De akoestische details in muziek en films hoor je precies zoals de maker of de regisseur het had bedoeld.

 

Met de Philips SoundHub ga je volledig op in de Full HD 3D blu-ray beleving en vanuit je luie stoel heb je dezelfde filmervaring als in de bioscoop. Dankzij de WiFi-verbinding en de functie Smart TV geniet je van films, foto's en informatief entertainment wanneer jij daar zin in hebt en met één druk op de knop. Beide functionaliteiten bieden de snelste NetTV-ervaring tot nu toe, met een ruime selectie van applicaties, waaronder video-on-demand diensten, bediening op afstand via smartphone en een eenvoudige uitwisseling van content thuis via DLNA.

 

Ben je de wirwar aan kabels en aansluitingen beu? De Philips SoundHub 9000-serie voorkomt dit dankzij ingebouwde WiFi, geperfectioneerde connectiviteitskenmerken en een ingebouwd dock voor iPod of iPhone. De Philips SoundHub 7000-serie beschikt over een afzonderlijk dock voor iPod en iPhone.

Met het elegante en volledig geïntegreerde design in aluminium en glas, een compacte centrale eenheid en een unieke gebogen luidsprekervorm passen de Philips SoundHubs home theater systemen in elk interieur.

 

Philips Immersive SoundHub 5000-serie
Het nieuwe Philips Immersive Sound home theater systeem van de 5000-serie vormt beslist het centrale entertainment-element in iedere huiskamer.

De dynamische driedirectionele, gebogen luidsprekers met een vermogen van 1000 W RMS verspreiden het geluid uniform in de hele ruimte waardoor het lijkt of je deel uitmaakt van de film.

Op de vernieuwende Philips 5000-serie van home theater systemen kun je al je favoriete entertainmentcontent afspelen, zoals Full HD 3D blu-ray en content op je pc, die gestreamd kan worden via de ingebouwde verbinding met het DLNA-netwerk. Zelfs als je gewoon muziek wilt afspelen op dit systeem, zal het je verrassen met Dolby TrueHD, DTS-HD voor een hifi-surround geluid en DoubleBASS-technologie voor vollere en rijkere bassen.

 

Met dit home theater systeem biedt Philips uitzonderlijke designoplossingen. Het 3D blu-ray home theater systeem beschikt over unieke aanraaktoetsen voor een eenvoudige toegang tot je content. Bovendien kunnen de achterluidsprekers draadloos worden gebruikt, om van een unieke meeslepende geluidservaring te genieten zonder wirwar aan kabels in de huiskamer.

Dankzij de WiFi-verbinding en de functie Smart TV kan er genoten worden van films, foto's en informatief entertainment met één druk op de toets. Beide functionaliteiten bieden de snelste NetTV-ervaring tot nu toe, met een ruime selectie van applicaties, waaronder video-on-demand diensten, bediening op afstand via smartphone, en een eenvoudige uitwisseling van content thuis via DLNA.

Philips SoundHub 9000

Philips SoundHub 9000

Philips SoundHub 9000

Philips SoundHub 9000

Philips SoundHub 9000

Philips SoundHub 9000

Philips SoundHub 7000

Philips SoundHub 7000

Voor media vragen:

Philips Consumer Lifestyle
Saskia Maas, Senior Manager PR
T: 040 278 50 30
E: saskia.maas@philips.com
 
Voor consumentenvragen over Philips producten kunt u ons bereiken op 0800-0230076 (gratis) of via www.support.philips.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 119.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 25.4 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtings-toepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.