Philips introduceert Fidelio SoundSphere dockingspeakers: met Wi-Fi en Apple AirPlay-compatibiliteit

april 21, 2011

Amsterdam – Philips combineert twee van zijn meest succesvolle productlijnen, SoundSphere en Fidelio, om muziekliefhebbers een ongeëvenaarde en betrouwbare luisterervaring te bieden. De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers koppelen de indrukwekkende functionaliteit van het Fidelio-portfolio van dockingspeakers aan de superieure geluidskwaliteit van de Philips SoundSphere-technologie en AirPlay® om een authentiek geluid voort te brengen terwijl je het toestel gewoon vasthoudt.

 

Met AirPlay bieden de Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers je een opmerkelijk geluid én een eenvoudige toegang tot al je muziek in iTunes.

 

De klank ligt in het design
De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers hebben hun verbluffende geluid te danken aan hun design. De gebogen vormgeving van de afzonderlijke speakers, met hun unieke zwevende tweeters bovenaan, zorgt ervoor dat de Philips Fidelio SoundSphere luidsprekers het geluid in alle richtingen uitstralen, voor een diepere en ruimere geluidsindruk met een minimum aan storingen.

 

Luchtige klank
De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers maken gebruik van AirPlay1 om naadloos muziek weer te geven via een Wi-Fi-thuisnetwerk vanaf iTunes op een Mac of pc, iPhone, iPad en iPod Touch. Met AirPlay geniet je van al je lievelingsmuziek via de schitterende speakers van de Philips Fidelio SoundSphere, zonder dat je kabels moet aansluiten of je toestel op het docking station moet plaatsen.

 

De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers integreren zich perfect met iTunes, iPhone, iPad en iPod Touch en bieden je een authentieke geluidsbeleving waar je je ook in huis bevindt, dankzij een unieke combinatie van technologie, design en functionaliteit. De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers zullen vanaf mei 2011 te verkrijgen zijn aan de aanbevolen verkoopprijs van 799 EUR.

 

¹ AirPlay vereist iTunes 10.1 of een latere versie en iPhone, iPad, of iPod Touch met iOS 4.2 of een latere versie.

 

Meer informatie over het portfolio Fidelio dockingspeakers van Philips  is te vinden op www.philips.com/sound en www.philips.com/fidelio

 

+ Ontdek de Fidelio applicatie op iTunes™

Philips FindSphere

Philips FindSphere

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Voor media vragen:

Philips Consumer Lifestyle
Saskia Maas, Senior Manager PR
T: 040 278 50 30
E: saskia.maas@philips.com

 

Voor consumentenvragen over Philips Fidelio dockingspeakers kunt u ons bereiken op 0800-0230076 (gratis) of via www.support.philips.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 119.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen.

Met een omzet van EUR 25.4 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtings-toepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

 

Handelsmerken zijn eigendom van Koninklijke Philips Electronics N.V. of van hun respectieve eigenaars. iTunes, iPod, iPad, AirPlay zijn handelsmerken van Apple Inc.

.