Word het gezicht van Philips


Nieuwe Nederlandse ster gezocht als officiële reviewer voor Philips

april 18, 2011

Amsterdam, 18 april 2011 – Oproep voor alle ambitieuze bloggers en aspirant-acteurs die een nieuwe spannende rol zoeken: Philips wil jullie leren kennen!

 

Philips opent de jacht op een enthousiaste gadgetfan met acteertalent die het nieuwe gezicht wordt voor de ‘On the Go’-accessoires in Nederland. De winnende kandidaat gaat een hoofdrol spelen in een reeks korte en pittige filmpjes met product reviews. Daarnaast wordt hij/zij betrokken bij het ontwikkelen van toekomstige producten. 

 

Tweede reeks komische serie Nigel & Victoria 
In 2010 lanceerde Philips de komische serie ‘Nigel & Victoria’. De 8 online afleveringen gaan over een fictieve romance tussen de sexy gadgetfanaat Victoria Koblenko en marketingmanager Nigel. In de tweede reeks reist Nigel de wereld af op zoek naar de perfecte product reviewer (m/v) als vervanging voor zijn geliefde Victoria. Het nieuwe gezicht dat Philips zoekt, krijgt een rol in een aflevering van de nieuwe reeks Nigel & Victoria.

 

Deelnemen aan de casting
Philips nodigt acteurs in spe, presentatoren en bloggers uit om mee te doen. Kandidaten kunnen hun cv, foto’s en motivatie uiterlijk woensdag 27 april mailen naar nieuwevictoria@fleishman.com. Ook mag dit een video zijn waarin een product wordt besproken.

 

De beste kandidaten worden op zondag 1 mei uitgenodigd op het Philips-kantoor in Amsterdam voor een casting. Hier moeten ze een product review improviseren met één van de 'On the Go'-accessoires van Philips. Een deskundige jury kiest aan het einde van de dag het nieuwe gezicht van de serie.

 

Wat staat de winnaar te wachten?
De gelukkige winnaar wordt van 8 t/m 13 mei in Amsterdam gefilmd tijdens professionele opnames als reviewer van nieuwe producten en gadgets. Die video’s zijn onder andere te zien op de Philips-website en YouTube.

 

Tijdens deze periode zal Philips ook een nieuwe reeks afleveringen van Nigel & Victoria opnemen. Voor de winnaar is dit een uitgelezen kans om met een Engelse topacteur en internationale crew te werken.

 

Ga voor de eerste reeks afleveringen en meer informatie over Nigel & Victoria naar: www.facebook.com/NigelandVictoria 

 

Meer informatie over de hoofdtelefoons, hoezen en laders van de 'On the Go' reeks van Philips vind je op www.onthego.philips.com

Nigel and Victoria

Nigel and Victoria

Neem voor meer informatie contact op met:

Lianne van Vliet of Ilse Steenbergen
Fleishman-Hillard

Tel: 020 406 59 30
E-mail: nieuwevictoria@fleishman.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, gericht op het verbeteren van onze levenskwaliteit door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, gebaseerd op een diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en wereldwijd werken er ongeveer 117.000 mensen verdeeld over ruim 100 landen bij Philips. Met een omzet van 22.3 miljard euro in 2010 is Philips marktleider op het gebied van cardiologische zorg, spoedeisende zorg en thuisgezondheidszorg, zuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe lichtapplicaties, maar ook lifestyleproducten voor persoonlijk welzijn met sterk leidende posities in Flat TV, scheerapparaten, draagbaar entertainment en mondverzorging. Al het nieuws over Philips vind je op www.philips.com/newscenter.

.