Philips publiceert jaaroverzicht 2010

februari 18, 2011

Amsterdam – Koninklijke Philips Electronics N.V. (AEX: PHI, NYSE: PHG) heeft vandaag zijn Annual Report 2010 gepubliceerd en verwacht op 18 februari 2011 zijn 2010 Form 20-F te deponeren bij de US Securities and Exchange Commission (www.sec.gov).

 

Philips heeft tevens de Agenda gepubliceerd voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die zal worden gehouden op 31 maart 2011 in Hotel Okura in Amsterdam en zal beginnen om 10.00 uur Midden-Europese tijd.

 

Het Annual Report en Sustainability Report 2010 is voor aandeelhouders en andere geïnteresseerden verkrijgbaar via www.philips.com/annualreport2010.

 

De Agenda voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders is verkrijgbaar via www.philips.com/agm.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Steve Klink

Philips Corporate Communications

Tel.: +31 20 5977415

E-mail: steve.klink@philips.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 119.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 25.4 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtings-toepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum..