Philips laat geliefden op Valentijnsdag kans maken op een reis naar Mauritius

februari 14, 2011

Amsterdam – Deze Valentijnsdag maak je met Philips 'On the Go' kans om je geliefde mee te nemen op een romantische reis naar Mauritius. Philips stuurt het gelukkige paar op een all-in reis naar deze romantische plek om het succes te vieren van zijn internationale 'niet-romantische' comedyserie Nigel & Victoria, die enkel online te volgen is. Met de serie promoot Philips 'On the Go' het portfolio van multimedia accessoires.

 

Om het verblijf naar dit paradijselijke eiland te winnen ga je naar de Facebook-pagina van Nigel & Victoria http://www.facebook.com/NigelandVictoria. Bekijk een aflevering en beantwoord de meerkeuzevraag. Is je antwoord correct dan wordt je een schiftingsvraag gesteld waarbij je je creativiteit kunt botvieren door samen met je geliefde de poster te ontwerpen van je eigen romantische comedy. Selecteer gewoon foto's van jezelf en je partner op je Facebook-profiel om een unieke poster te creëren met een bijpassende originele slagzin. Dan ben je klaar om je inzending te registreren en je in te schrijven op de Philips 'On the Go' mailinglijst.

 

Nigel & Victoria is een webserie van acht afleveringen van telkens drie minuten, die de off-screen romance volgt tussen Victoria (een sexy meisje dat gek is op gadgets en de Philips producten op een heel originele en objectieve manier in the picture zet) en Nigel (de beminnelijke en zeer Britse marketingmanager van Philips, die het niet kan laten zich overal mee te bemoeien).

 

Alle deelnemers krijgen ook de kans om hoofdtelefoons, hoesjes of laders te winnen uit het Philips portfolio 'On the Go' (www.onthego.philips.com).

 

Wil je ook je kans wagen en deelnemen aan deze Nigel&Victoria-wedstrijd, ga dan naar http://www.facebook.com/NigelandVictoria, laat je creativiteit de vrije loop en laat je verleiden door Nigel en Victoria.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Voor consumentenvragen kunt u ons bereiken op 0800-0230076 (gratis) of via www.support.philips.com

 

Voor media vragen:

Philips Consumer Lifestyle

Saskia Maas, Senior Manager PR

T: 040 278 50 30

E: saskia.maas@philips.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 119.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 25.4 miljard in 2010 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtings-toepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

 

.