Verlicht hoofdeinde Color Ambiance schept sfeer in uw slaapkamer

januari 21, 2011

Keulen, Duitsland – Hilding Anders en Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) hebben samen een nieuwe, uniek verlicht hoofdeinde ontwikkeld voor de slaapkamer. Het Color Ambiance hoofdeinde in Jensen bedden combineert de diepgaande kennis en kwaliteit van beide ondernemingen in een nieuwe ervaring voor de slaapkamer. Philips en Hilding Anders zijn er trots op Color Ambiance voor het eerst te kunnen presenteren op de IMM in Keulen, Duitsland.

 

“Beide ondernemingen zijn innovators in hun eigen vakgebied: Philips in dat van verlichting en Hilding Anders in bedden. De gecombineerde benadering biedt consumenten een nieuwe dimensie van welzijn in hun slaapkamers”, zegt Anders Pålsson, CEO van Hilding Anders. Color Ambiance zal geïntegreerd worden in de hoofdeinden van Jensen bedden, een topmerk van de Hilding Anders Group, en zal vanaf mei dit jaar verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Jensen-dealers.

 

Het scheppen van een persoonlijke sfeer in de slaapkamer
Mensen in staat stellen hun persoonlijke omgeving in te stellen en aan te passen via het gebruik van licht is een belangrijke manier om van huizen een speciale en persoonlijke plek te maken. Met geavanceerde producten zoals Color Ambiance blijft verlichting niet langer beperkt tot aan en uit of helder en gedimd, maar wordt voor mensen een geheel nieuwe wereld geopend van creëren, ontdekken en beleven van nieuwe verlichtingsmogelijkheden.

 

“Ons onderzoek toont aan dat bijna 80% van de mensen de sfeer in hun woning gemakkelijk wil kunnen aanpassen aan verschillende gelegenheden, maar dat bijna 70% vindt dat ze beperkt zijn in hun mogelijkheden om dat te doen. Het verlicht hoofdeinde Color Ambiance vervult deze wensen”, zegt Philip Doorduijn, General Manager van Philips Consumer Luminaires. “Bij Hilding Anders hebben we ons erin gespecialiseerd consumenten overal ter wereld een goede nachtrust te bieden. Onze samenwerking met Philips brengt ons een stap dichter bij het realiseren van die visie”, voegt Anders Pålsson eraan toe.

 

Color Ambiance – hoe het werkt

De slaapkamer is al lang geen kamer meer waar alleen maar geslapen wordt, maar een ruimte waarin mensen de klok rond genieten: om zich te ontspannen, televisie te kijken of zichzelf te verwennen met een ontbijt op bed. Met het geavanceerde Color Ambiance hoofdeinde kunnen zij de beste sfeer scheppen voor elk van deze momenten en stemmingen. Van helder zonnegeel en romantisch rood tot kalmerend zacht bladgroen. Met een aanraking van het kleurenwiel op de intuïtieve afstandsbediening kunnen zij de sfeer naar eigen wens instellen en regelen. Het hoofdeinde combineert de hoge kwaliteit van de Jensen bedden met geavanceerde LED-verlichting van Philips. De afstandsbediening biedt een gemakkelijke toegang tot de vele verschillende kleuren en kan tevens gebruikt worden om de verlichting in of uit te schakelen en te dimmen. Het hoofdeinde heeft geïntegreerde LivingColors en werkt volgens het LivingAmbiance concept, wat betekent dat het ook kan gekoppeld worden aan andere LivingAmbiance lampen in de kamer. Het veranderen van de sfeer in een slaapkamer is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Liesbeth De Smedt
Woordvoerder Philips Lighting Nederland
Telefoon: 040 - 27 86 157
E-mail: liesbeth.de.smedt@philips.com

 

Consumentenlijn verlichting:
0800 744 547 75 (Nederland)

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 118.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 23 miljard in 2009 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum. 

.