Kijkje achter de schermen bij Philips voor software specialisten

januari 13, 2011

Op zaterdag 22 januari 2011 toont Philips Healthcare in Best vanaf 10 uur aan softwarearchitecten en -engineers recente technologische ontwikkelingen. Philips laat zien welke  rol software engineering hierbinnen speelt. Tevens kunnen software specialisten zich orienteren op openstaande vacatures.

 

Met demonstraties, gesprekken met software professionals van Philips en een speech van Rob Ekkel, Software Department Manager wordt meer duidelijkheid geven over de rol van Software Engineering binnen Philips Healthcare.

 

Bezoekers aan deze dag krijgen een goed beeld van de wijze waarop software professionals binnen Philips Healthcare wordt ingezet; een functiegebied dat een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van de nieuwste medische apparatuur.
 
Meer informatie voor geïnteresseerde software engineering professionals is te vinden op: Software Engineering - professionals 


Inschrijven voor deelname kan via: Registration - Experience days professionals 


In 2011 organiseert  Philips ook Experience Days voor marketing-, finance- en hardware engineering professionals, waarbij zij een kijkje kunnen nemen achter de schermen van deze dynamische internationale organisatie. Zodra deze data bekend zijn, worden ze vermeld op: www.philips.nl/carriere

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eric Drent
Philips Communications Nederland
Tel: +31 40 278 3964
E-mail: eric.drent@philips.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 116.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 23 miljard in 2009 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.