Philips introduceert een reeks geavanceerde consumentenproducten die mensen op een eenvoudige manier helpen te genieten van een gezonder en beter leven

september 3, 2010

Berlijn, Duitsland – Koninklijke Philips Electronics (AEX: PHI, NYSE: PHG) introduceert dit jaar op de Internationale Funk Ausstellung (IFA), die van 2 tot 8 september plaatsvindt in Berlijn, een reeks geavanceerde consumentenproducten die mensen helpen op een eenvoudige manier te genieten van een gezonder en beter leven. Dat geldt zowel voor een nieuw kookapparaat voor thuis dat zonder olie *) de geweldige smaak van gefrituurd voedsel levert, voor de nieuwe reeks hoofdtelefoons die speciaal zijn ontworpen voor een actieve levensstijl, als voor de lancering van de groenste LED-TV die Europa kent.

 

“Bij Philips ontwikkelen we geavanceerde oplossingen die een bijdrage helpen leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen”, zegt Pieter Nota, CEO Philips Consumer Lifestyle. “De producten die we vandaag in Berlijn presenteren, maken die belofte waar door mensen te helpen een gezonder, actiever en duurzamer leven te leiden.”

 

Vandaag is eveneens een partnership tussen Philips en O'Neill bekendgemaakt. Deze twee pioniers op het gebied van lifestyle-innovatie hebben hun krachten gebundeld voor het lanceren van een reeks hoofdtelefoons die speciaal zijn ontworpen voor een actieve levensstijl: de nieuwe topklasse Philips | O’Neill hoofdtelefoons leveren een langdurige duurzaamheid en volledig comfort. De vier modellen hoofdtelefoons – The Specked, The Covert, The Snug en The Stretch – zijn getest door de taaiste rijders van het O’Neill-team en zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van mensen die in hun leven het onderste uit de kan halen.
Download persbericht ''Tested on Animals': Philips en O'Neill slaan de handen in elkaar en brengen een nieuw portfolio van duurzame hoofdtelefoons uit' 

 

Een van de eerste producten van de nieuwe generatie Philips Saeco espressomachines is de Exprelia, een volautomatisch systeem dat zelf de koffiebonen maalt en gebruik maakt van state-of-the-art technologie voor het bereiden van uw favoriete kopje koffie, ongeacht of dat een espresso, ristretto of een schuimende cappuccino is. En dankzij het unieke maatwerksysteem van de Exprelia, dat uw persoonlijke voorkeuren precies onthoudt, kunt u uw favoriete soort koffie maken met slechts één druk op de knop.
Download persbericht 'Philips maakt het je thuis makkelijker met vier nieuwe huishoudtoestellen' 

 

Philips gaat ook voort met het demonstreren van haar betrokkenheid bij duurzaamheid door de introductie van Europa’s groenste TV, de Econova LED-TV. Die heeft het laagste energieverbruik in zijn categorie en is voor 60% gemaakt van gerecyclede materialen.
Download persbericht 'Philips brengt Europa's meest groene televisie uit met afstandsbediening op zonne-energie' 

 

Wilt u meer informatie over de aanwezigheid van Philips op de IFA, inclusief over andere producten zoals de Cinema 21:9 Platinum Series TV ('s werelds eerste full-HD 3D LED-TV met beeldschermverhoudingen als in de bioscoop), de SensoTouch 3D die voortbouwt op de 70 jaar ervaring die Philips heeft op het gebied van scheerinnovatie en die het gladste scheerresultaat tot nu oplevert, en de SENSEO® Viva Café, de nieuwste uitbreiding van de reeks SENSEO® koffiezetapparaten? Breng dan een bezoek aan:

 

  • www.ifa.philips.com
  • De stand van Philips in Hal 22, met lounge voor de pers.
  • De persconferentie van Philips op 2 september 2 in Hal 22 van 14:00-15:00 CET


* Voeg voor verse friet een halve eetlepel olie toe voor extra smaak. Diepvriesfriet is gewoonlijk al voorgebakken in olie.

Overige persberichten:
Download persbericht 'Breng 3D-films tot leven met de nieuwe 3D-blu-rayspelers van Philips'
Download persbericht 'Cinema 21:9 Platinum Series: de eerste 3D-televisie ter wereld in bioscoopverhouding'
Download persbericht 'Philips brengt 's werelds eerste led-televisie op de markt die jij zelf hebt ontworpen'
Download persbericht 'Ga helemaal op in de ultieme bioscoopbeleving thuis met het 3D-aanbod van Philips'
Download persbericht 'Laat het geluid van video's, games en muziek van je iPad™ op je los dankzij de Philips Fidelio dockingspeakers'
Download persbericht 'Philips GoGear Connect: eerste Android™ mp4-speler met hoogstaande klank'
Download persbericht 'Philips lanceert serie accessoires om nog meer plezier te halen uit je iPad'
Download persbericht 'Philips LivingAmbiance: experimenteren met licht en kamers omtoveren met één druk op de knop'
Download persbericht 'Philips Net TV voegt nieuwe diensten toe voor Video-on-Demand en terugkijken van gemiste programma’s'

3D Cinema 21:9 Platinum

3D Cinema 21:9 Platinum

Philips Econova

Philips Econova

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Philips and O'Neill Headphones

Philips and O'Neill Headphones

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Philips Consumer Lifestyle

Saskia Maas

Tel: +31 653 408 194

E-mail: saskia.maas@philips.com

 

 


 

.

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 116.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 23 miljard in 2009 heeft de onderneming leiderschapsposities op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.