De 'Cairo to Cape Town Roadshow' van Philips: 15 steden, 9 landen en 9.000 kilometer in 69 dagen

augustus 4, 2010

Philips heeft gedurende bijna drie maanden dwars door het hart van Afrika gereisd. We hebben 15 steden in 9 landen bezocht en in 69 dagen meer dan 9.000 kilometer afgelegd. Het doel daarvan was informatie te verstrekken over de manieren waarop onze oplossingen de kwaliteit van mensenlevens over het hele continent kunnen verbeteren.

 

We hebben in belangrijke Afrikaanse steden de voornaamste betrokkenen ontmoet, van overheidsinstellingen tot niet-gebonden organisaties en lokale ondernemingen, met slechts één doelstelling: samen met lokale overheden de levens van mensen te helpen verbeteren met onze nieuwe zonne-energieoplossingen en onze initiatieven op het gebied van de gezondheidszorg.

meer over de roadshow en de opmerkelijke resultaten die we onderweg bereikt hebben 

 

Ga naar mailinglist.philips.com om uw abonnement op het per e-mail ontvangen van persberichten van Philips te wijzigen of te annuleren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Santa van der Laarse
Philips Corporate Communications
Tel: +31  20 59 77209
E-mail:  Santa.van.der.laarse@philips.com 

.

Over Koninklijke Philips Electronics

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbodop het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 116.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 23 miljard in 2009 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.