Philips breidt Net TV uit met Video-on-Demand, samen met Videoland


Makkelijk films huren van af de bank

juli 23, 2010

Amsterdam - Philips lanceert video on demand via Net TV voor de nieuwste televisies uit de 7000, 8000 en 9000 LED-serie die vanaf nu worden verkocht. Philips Net TV zal een brede waaier van films en tv-series bieden, in samenwerking met vooraanstaande aanbieders van video on demand in Europa.
 
Video on demand
Philips Net TV met Video on Demand wordt in Nederland en België mogelijk gemaakt door de samenwerking met de nieuwe lokale partner Videoland (Nederland, België), In andere landen werkt Philips hiervoor samen met Video Futur (Frankrijk, België) Film2Home (Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland) en Videoload (Duitsland). Zo wordt de beste internationale en lokale content beschikbaar op een Philips televisie.

Net TV en zijn partners zullen video content aanbieden in zowel standaarddefinitie (SD) als hoge definitie (HD) via een gewone internetverbinding, zonder bijkomende decoder of bijkomend tv-abonnement. Via een gebruiksvriendelijk menu op het scherm kun je snel films en series op een Philips televisie opzoeken en bekijken, voor een echte bioscoop beleving thuis. Huursessies voor video on demand kunnen betaald worden met behulp van een prepaid kaart, een creditcard of PayPal, de Net TV betaalpartner van Philips.

 

Uitzending terugkijken
Philips Net TV breidt zijn aanbod ook uit met diverse terugkijkdiensten, in samenwerking met vooraanstaande Europese omroepen: RTL met RTL Gemist, Eredevisie Live en AVRO Klassiek en meer in Nederland, ARD en ARTE  in Duitsland en ARTE, NRJ in Frankrijk. Dankzij deze lokale partners kun je nu in alle comfort je favoriete lokale televisie-uitzendingen rechtstreeks op je Philips televisie bekijken met Net TV, zonder je met het internet te moeten verbinden op je pc. Je hoeft ook niet in te zitten over de beeldkwaliteit wanneer je op het internet surft. De Super Resolution-technologie op de Philips LED tv-serie waakt erover dat je de beste kijkervaring aangereikt krijgt, ongeacht de bron. Super Resolution minimaliseert de analoge en digitale artefacten bij bronnen van slechte kwaliteit, zoals het internet, en verbetert de scherpte bij bronnen van goede kwaliteit. Met Philips TV kan je rekenen op een optimale kijkervaring, ongeacht naar wat je kijkt.

 

Bijkomende geïntegreerde opties en Plug&Play-mogelijkheden
De 9000 serie beschikt over volledig geïntegreerde WiFi-connectiviteit; de televisies uit de series 7000 en 8000 hebben toegang tot Net TV via een optionele, draadloze USB-adapter die aangesloten wordt op de USB-poorten vooraan en aan de zijkant van elk model. Beide opties bieden een snelle 802.11n-verbinding en WPA2-codering voor een hoger niveau van veiligheid en betrouwbaarheid. Op alle Net TV-modellen is ook een Ethernet-verbinding met draad voorhanden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Saskia Maas
PR manager, Philips Consumer Lifestyle
Email: saskia.maas@philips.com
Tel : 040-2785030

Voor consumentenvragen over dit product kun u ons bereiken op 0800-0230076 (gratis) of via www.support.philips.com

.

Over Koninklijke Philips Electronics

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van “sense and simplicity”. Philips heeft wereldwijd circa 116.000 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen. Met een omzet van EUR 23 miljard in 2009 is de onderneming marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten. Meer informatie over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum

.